ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2021 | 15:54

Κόμπλεξ

Φόρεσα σήμερα ένα κολάν και μου λέει η αδερφή μου να κάνεις επειγόντως ασκήσεις. Οι γλουτοί μου είναι λίγο πεσμένοι αλλά οκ δεν είναι όπως παλιά. Της λέω κάνω και γιατί δεν σε έχω δει ποτέ εγώ; με ρωτάει. Της λέω δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί όταν σας λέω ότι διαβάζω ή ότι κάνω ασκήσεις πρέπει να τα κάνω μπροστά σας για να το πιστέψετε; Μου λέει δεν είπα αυτό αλλά δεν σ έχω δει εγώ τόσες μέρες. Της λέω κ γω δεν μ αρέσει να το κάνω επιδεικτικά, α εκεί που κάθεσαι να ρθω επίτηδες στο ίδιο δωμάτιο μπροστά σου για να βλέπεις αν όντως. Μου λέει έχεις κόμπλεξ, στο γυμναστήριο πως πήγαινες παλιά; Και της λέω εσεις μου το δημιουργείτε, ναι εμείς σου φταίμε λέει και τέλος, της είπα ότι ναι εσείς γιατί όποτε με βλέπετε να διαβάζω λέτε α πως κ έτσι; μες την ειρωνεία συνέχεια κ με τις ασκήσεις το ίδιο.Αλήθεια κάνω κάθε μέρα τον τελευταίο καιρό 3 σετ των 10 καθίσματα και 1 σετ των 10 μια άλλη άσκηση, ναι μπορεί να μην φτάνουν αλλά είναι μια αρχή. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θέμα έχει με το σώμα μου κάθε φορά. Είμαι 1.70,65 κιλά και όποτε βρει την ευκαιρία μου λέει πως είναι οι γλουτοί σου έτσι, πως θα αρέσεις στο αγόρι σου ή όταν δεν είχα αρέσει στους άντρες μου λεγε πώς θα σε κοιτάξουν. Όταν κάθομαι διπλώνει η κοιλιά και μου λέει κανε κοιλιακούς (είχα παλιά κ έχουν χαλαρώσει πολύ, οι πλαϊνοι έχουν αντέξει χαχα) πως θα βγεις πχ το καλοκαίρι; Έχω σχετικά μικρό στήθος, κ αρχίζει τι στήθος είναι αυτό; τι θα πιάνει ο άλλος ρ συ; Δεν μπορώ να την καταλάβω. Είμαι συνεσταλμενο άτομο κ όσο μπορώ προσπαθώ να μην υιοθετώ τα σχόλια της,αν κ είναι δύσκολο. Μια φορά της είχα πει εμένα μ αρέσω κ από κει πέρα σ όποιον αρέσω κ όντως το πίστευα. Υπάρχουν όμως στιγμές που τα σκέφτομαι αυτά κ λέω δίκιο έχει, πως είμαι;Εκείνη είναι υπέρβαρη, σε συγκεκριμένου είδους καρέκλες δεν χωράει. Παλιά πήγαινε σε διατροφολόγο, έχασε περίπου 40 κιλά αλλά σταμάτησε, τα πήρε πάλι και επιπλέον. Ενω το λέει κ η ίδια, δεν κάνει κάτι, σχεδόν όλη την μέρα κάθεται και τις περισσότερες φορές θα τρώει κάτι και ούτε για περπάτημα πάει. Όταν πάω είτε εγώ είτε η μαμά να της πούμε κάτι, να ξεκινήσει πάλι τη διατροφή της ή να πηγαίνει με το σκύλο λίγο βόλτα γίνεται άγριο θηρίο. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Εγώ όμως δεν έχω κάτσει να την μειώσω όπως εκείνη, δεν μπορεί να το καταλάβει κ να σταματήσει και να κοιτάει μόνο την πάρτη της; Μάλλον εκείνη έχει το κόμπλεξ και προσπαθεί να μου το περάσει και σε μένα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Όλα αυτά που δεν αρέσουν πάνω της τα βγάζει πάνω σου με αποτέλεσμα να νιώσεις και εσύ άσχημα με το σώμα σου, όπως νιώθει και εκείνη. Η αδερφή σου είναι πάρα πολύ τοξική και έχει πολλά κόμπλεξ. Κοίτα όσο πιο γρήγορα να φύγεις μακριά της γιατί όλα αυτά που σου λέει στο τέλος θα τα πιστέψεις.
Ακριβώς αυτό που λες συμβαίνει! Έχει κόμπλεξ και προσπαθεί να νιώσει ανακούφιση υποτιμώντας τους άλλους. Συχνό φαινόμενο!Και αντε για τους γλουτούς κλπ όντως μπορούν με γυμναστική να βελτιωθούν. Η γυμναστική στο στήθος τι μπορεί να σου κάνει;
Η τελευταία φράση σου τα λέει όλα. Εκείνη έχει το κόμπλεξ και προσπαθεί να σε μειώσει για να νιώσει καλύτερα για τον εαυτό της. Δυστυχώς είναι αρκετές οι φορές που η ίδια η οικογένεια είναι εκείνη που τονίζει τα άσχημα σημεία μας και μας κάνει να νιώθουμε κόμπλεξ για τον εαυτό μας. Για μένα καλό θα ήταν να συγκεντρώσεις όλη την οικογένεια σου σε ένα τραπέζι και να τους πεις για την συμπεριφορά της αδελφής σου και ότι δεν θα ανεχτείς άλλο αυτό που κάνει.