ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2021 | 03:29

Δυσλειτουργία ή ειναι γκέι;

Καλησπέρα! Πήρα το θάρρος να σας γράψω για κάτι που με βασανίζει εδώ και πάρα πολύ καιρό και θέλω την γνώμη σας. Λοιπόν παιδιά. Πριν 1μιση χρόνο ξεκίνησα να βγαίνω με έναν συνάδελφο σε καθημερινή βάση. Έπειτα στους 3μηνες που βγαίναμε ήρθαμε πιο κοντά, πιο κοντά λέγοντας έγινε κάτι μεταξύ μας αλλά όχι σεξ. Συνεχίζαμε να βγαίνουμε ακολουθούνται πάλι τα ίδια μοτίβα, αγκαλιές φιλιά μέχρι εκεί. Περνούσε ο καιρός εγώ κάθε μέρα παντού μαζί του. Άρχισε να έρχεται και στο σπίτι μου για ταινίες και έτσι. Τέλος πάντων κοιμομασταν μαζί, τρώγαμε μαζί, ταινίες μαζί, βόλτες ποτά μαζί, δουλειά μαζί. Όσο περνούσε ο καιρός δενομουν μαζί του. Κάναμε κάποια πράγματα αλλά και πάλι σεξ όχι. Στην αρχή δεν έβγαζε ούτε τα ρούχα του κοιμόταν με αυτά, εγώ γυμνή δίπλα του και αυτός ούτε μπλούζα δεν έβγαζε. Κάναμε ότι κάναμε αλλά δεν είχε στυση. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αρχισε να ψιλοανοιγεται να εμφανίζεται γυμνός μπροστά μου, ήρθε και η στύση αλλά και πάλι σεξ δεν κάναμε. Έκατσα και συζήτησα μαζί του και μου λέει εσείς οι γυναίκες αν δεν σας κάτσουμε θα μας πείτε μικροτσουτσουνους ή γκέι. Συνέχισα μαζί του ερχομασταν όλο κ πιο κοντά, μέχρι που άρχισε να ζητάει να βρισκόμαστε εγώ αυτός κ η φίλη μου (την οποία την γνώριζε χρόνια) πάντα κ παντού οι 3 μας. κόβω επαφές και με τους δύο, μέχρι που με παίρνει τηλ να βρισκόμαστε εγώ αυτός κ ο κολλητός του. Μόνοι μας ποτέ πλέον. Το έφαγα κ αυτό κάνα μήνα στην μάπα..ξεκίνησε να με πηγαίνει στους δικούς του (οι οποίοι νόμιζαν ότι ήμασταν ζευγάρι) όλοι οι κοινοί γνωστοί μας νόμιζαν ότι εχουμε σχέση, είχε βουτήξει ο κόσμος ότι είμαστε μαζί. απ' όσο ξέρω έχει 7χρονια που χώρισε από μια μεγάλη σχέση που είχε και έκτοτε δεν ξαναέκανε τίποτα με καμιά. Επίσης σε κάθε συζήτηση που κάναμε μου έλεγε δεν θέλω σχέση, έχω ψυχολογικά, είσαι καλή κοπέλα για σπίτι και δεν θέλω να σε πληγώσω, δεν είμαι γκέι, ούτε έχω προβλημα. Ακούω διάφορα από κοινούς γνωστούς και δεν ξέρω πλέον τι να πιστέψω. Στενοχωριέμαι και λυπάμαι που έχασα τόσο χρόνο από την ζωή μου. Απέρριψα πάρα πολλές ευκαιρίες γιατί είχα φάει χοντρό κόλλημα. Νοιωθω ότι με χρησιμοποιούσε για να δείχνει σε όλους ότι έχει σχέση με μια όμορφη κοπέλα, δεν τον χαλούσε, έκανε το κομμάτι του. Και εγώ μαράζωνα κάθε μέρα περιμένοντας να καταλάβω τι γίνεται και περιμένοντας να γυρίσει και να μου πει θέλω να κάνουμε σχέση, σε θέλω, θέλω να κάνουμε σεξ κτλ. Και φυσικά ήμουν η χαζή, που τον πίστευα και το ανεχομουν όλο αυτο. Αυτά από μένα. (Σόρρυ για το σεντόνι που έγραψα guys.) Τι έχετε να πείτε για όλα αυτά;
5
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου πω την άποψή μου βάσει αυτών που γράφεις και της χ εμπειρίας μου.Ο τύπος έχει, κατά τη γνώμη μου, κάποιες ιδιαιτερότητες και ερεθιζεται μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες.Του αρέσει να βρίσκεται ανάμεσα σε γυναίκες και για αυτό ήθελε να βγαίνετε οι τρεις σας, μαζί με τη φίλη σου και να κάνετε πράγματα ως παρέα. Ίσως, αν τον καταφέρνατε να ανοιχτεί θα μαθαίνετε τι ακριβώς χρειάζεται ( αυτό μπορεί ενδεικτικά να είναι bdsm, υποταγή, εξευτελισμός, βάψιμο-ντυσιμο, κτλ.). Είναι όμως ντροπαλός και σκέφτεται και τον περίγυρο του ότι θα μαθευτεί.Επειδή δεν έκατσε αυτό που φαντασιώνονταν, σκέφτηκε ότι ίσως, κι αφού δεν μπορεί αυτός (σίγουρα έχει στυτικη δυσλειτουργια, για χ/ψ λόγους), θα μπορουσε ο φίλος του να "βοηθήσει" την κατάσταση (να σε ικανοποιήσει) και να συμμετέχει κατά κάποιο τρόπο κι αυτός, ίσως και με παθητικό ρόλο. Ολοι οι συνδυασμοί ενδεχομένως εφικτοι...Τι να σου πω κορίτσι μου, έχασες τον χρόνο σου.Μην το συνεχίσεις, γιατί από αυτόν δε θα δεις χαρά κι αυτό στο υπογράφω.
Κοίταξε, προφανώς και δεν είναι φυσιολογική η στάση αυτή. Νομίζω ότι δεν αξίζει να σπας το κεφάλι σου για να βρεις την εξήγηση.Πιο πάνω η caravan σου ανέφερε ένα σωρό λόγους που μπορεί ένας η και περισσότεροι να ισχύουν.Η σχέση σας (;) δεν είναι και πολύχρονη, 1 μισή χρόνο είναι, και αφού όπως λες είχες ευκαιρίες που απεριψες, σίγουρα θα τις ξαναβρείς.Για μένα είναι δεδομένο ότι αυτή η περίεργη συμπεριφορά του, θα σε ταλαιπωρεί και θα σε προβληματίζει. Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις.
Μαθήματα ζωής, κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι έχει ο άλλος στο μυαλό του, βλέπεις,ζυγίζειΣ και αποφασίζεις,η ζωή μας είναι γεμάτη χαμένες ευκαιρίες, πέφτεις και σηκώνεσαι.
Eίναι κάτω των 35 ή άνω των 35? Έχει σημασία. (Μεγάλωσε με ηλεκτρονική τσόντα ή άνευ; Γι'αυτό έχει σημασία το ερώτημα.)Πολλά μπορεί να συμβαίνουν, μερικά που σκέφτομαι:1.είναι κομπλέ με την αυτοικανοποίηση (σε συνδυασμό με τσόντα, πολύ σύνηθες σε νέους άντρες εξ όσων διαβάζω κι ακούω)2.έχει προβλήματα ψυχολογίας στο σεξ που τον καθηλώνουν (αν ισχύει το "έχω ψυχολογικά" κυριολεκτικά, κι όχι για να σε αποφεύγει με διακριτικό τρόπο)3.παίρνει φάρμακα που χαμηλώνουν τη λίμπιντο, οπότε δεν πολυθέλει σεξ ούτως ή άλλως4.έχει άγχος απόδοσης και το αποφεύγει (για να σου λέει την κατά τ'άλλα ορθή ατάκα περί "αν δεν σας καθίσουμε" σημαίνει ότι την έχει ζήσει να του την λένε κι έχει και κύκλο παρόμοιας λογικής που τα συζητάνε)5.έχει κι άλλην παράλληλα (υποθετικά, δεν λέω ότι έχει ντε και καλά)6.έχει φετίχ που δεν ικανοποιούνται συμβατικά (εξ ου κι η ατάκα " είσαι καλή κοπέλα για σπίτι και δεν θέλω να σε πληγώσω" -οι καλές κοπέλες για σπίτι για ένα τέτοιο μυαλό δεν είναι για βρώμικες καταστάσεις)Αφού νιώθεις ότι δεν ικανοποιείσαι, πιο καλά και για τους δυο είναι να διαχωρίσεις τη θέση σου και να το διαλύσετε "αυτό" που, εχμ, έχετε, τέλος πάντων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ