ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.1.2021 | 14:00

Δεν καταλαβαίνω

Λοιπόν, γνώρισα ένα παιδί από τη σχολή στα διαδικτυακά. Για την ακρίβεια, στο τσατ της σχολής έγραψα κάτι, του άρεσε και γενικά, φαίνεται να προσέχει πολύ όταν μιλάω εγώ. Του έστειλα τσατ κάτι διευκρινίσεις που ήθελε και ήταν πολύ ψυχρός. Μετά μου τον έβγαλε στους προτεινόμενους στο Instagram και είπα γιολο, ας τον κάνω αίτημα αφού έχει ιδιωτικό προφίλ, σιγά συμφοιτητές είμαστε, αλλά πάτησε απόρριψη, ενώ άλλους δύο συμφοιτητές μας τους δέχτηκε που τον έκαναν (βασικά, εγώ τους έβαλα να τον κάνουν αίτημα για να τσεκάρω αν θα τους απορρίψει). Και 2 ημέρες μετά βάζει φώτο προφίλ με την κοπέλα του. Δεν ξέρω γιατί με "αντιπαθεί" τόσο, ενώ στο webex λυσσάει να απαντάει στις ερωτήσεις μου. Μου φαίνεται πολύ περίεργη όλη η στάση του. Δεν ξέρω που να αποδώσω όλη αυτή τη συμπεριφορά, αν έφτιαξα κάπου ή αν τρώει παντόφλα από την κοπέλα του και με έχει από μακριά.
10
 
 
 
 
σχόλια
Νιώθω ότι έχεις φτιάξει ένα εικονικό σενάριο στο μυαλό σου που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!! Δεν βρλοω τίποτα περίεργο από την μεριά του και ούτε βλέπω κάπου το "ενδιαφέρον" του , εφόσον ήταν και ψυχρός μαζί σου.. Οπότε τίποτα υπήρχε και φρόντισε να μην υπάρξει.. Μην μπερδεύεις το μυαλό σου με εικασίες και σενάρια.. Το κομμάτι "παντόφλα" , απλά το προσπερνώ!!
Εγώ δεν βλέπω κάτι περίεργο. Ξέρεις δεν τρώνε παντόφλες όλες οι γυναίκες και όλοι οι άντρες που δεν δέχονται τον καθένα στο ιδιωτικό προφίλ τους. Από που συμπέρανες ότι προσέχει πολύ όταν μιλάς εσύ; Του έστειλες διευκρινίσεις λες και ήταν πολύ ψυχρός. Όταν κάποιος αντιδρά έτσι δεν είναι έξυπνο να στέλνουμε αίτημα στη συνέχεια λες και αντέδρασε πολύ θερμά και φιλικά.
Αν δεν σε θέλει εκείνος 1 δεν τον θες 10. Σταμάτα να σκέφτεσαι γιατί σε απέρριψε και γιατί έχει αυτή την συμπεριφορά μαζί σου. Δεν αξίζει και δεν βγάζει πουθενά όλο αυτό!
Για να σε νοιάζει τόσο, πιθανότατα είτε τον γουστάρεις, είτε απλώς νιώθεις κολακευμενη στην ιδέα ότι σε θέλει εκείνος. Η άποψή μου, καθαρά για το δικό σου καλό, για να μην νιώσεις εσύ απογοητευμένη, είναι να μη δίνεις σημασία στον τύπο και να μην ερμηνεύεις τη συμπεριφορά του σαν μια μορφή ενδιαφέροντος. Έχει κοπέλα, ποιος ξέρει ποιος είναι ο λόγος που φέρεται έτσι;Στην τελική μπορεί απλώς να βρίσκει ενδιαφέροντα αυτά που εσύ λες στο μάθημα!
Δικαίωμα στο ποιον θα δεχθούν στη ζωή τους (είτε ιντερνετική είτε κανονική), δεν έχουν μόνον οι γυναίκες. Έχουν και οι άνδρες. Είναι αλλού και στο δείχνει. Από που κι ως που πρέπει να θέλει; Με το στανιό;
Έχω βγάλει πια συμπέρασμα: αυτό με τα σόσιαλ/τσατ/κλπ είναι κοινωνικό πείραμα. :/ Δεν εξηγείται...Πες του "I fart in your general direction. You mother was a hamster and your father smelled of elderberries" και κόψε αντιδράσεις. Αν το πιάσει και γελάσει, κράτα τον, καλός είναι.