ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2021 | 19:24

Είμαι απαίσιος.

Πριν αρκετά χρόνια εκανα μια σχέση ορόσημο στη ζωή μου. Έζησα το απόλυτο και έπειτα έπιασα πάτο. Μου πήρε 1 χρόνο να ξαναβρώ τα πατήματα μου και άλλον 1 για να ξανακάνω σχέση. Είμαστε πολύ καλά μαζί και η σχέση μας είναι πολύ ώριμη.Υπαρχουν όμως κάποια προβλήματα που ξεκινάνε από μένα. Το βασικό είναι ότι δεν είμαι ερωτευμένος μαζί της. Είμαστε μαζί σχετικά λίγο καιρό, την νοιάζομαι, με έλκει, περνάω καλά μαζί της αλλά δεν νιώθω ερωτευμένος ούτε την αγαπώ. Εδώ καλά καλά λείπει ο ενθουσιασμός. Πότε όμως δεν την έχω κοροϊδέψει η' της έχω πει ψέματα για αυτό. Και εδώ ξεκινά το γιατί θεωρώ τον εαυτό μου απαίσιο. Είχαμε βγει προχθές με ένα ζευγάρι φίλων μου για πρώτη φορά και μόλις έφυγε η κοπέλα μου, με έπιασα και μου είπαν ότι η νυν και η πρώην μοιάζουν σε μεγάλο βαθμό ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ. Εγώ ο βλακας δεν το χα πάρει χαμπάρι αλλά έχουν δίκιο. Και φοβάμαι ότι αυτό που με έλκει σε αυτή είναι η ομοιοτητα. Από τη στιγμή που μου το παν νιώθω απαίσια.
4
 
 
 
 
σχόλια
Πως μια γυναίκα μενει με κάποιον ενώ ξερει ξεκάθαρα όπως λες εσυ ότι δεν είναι ερωτευμένος μαζί της; Τώρα όσον αφορά τις σχέσεις του παρελθόντος μην τις εξιδανικεύεις τόσο. Αν ήταν ιδανικές δε θα υπήρχε χωρισμός.
Κάνε μια προσπάθεια να τα ξανά βρεις με την πρώην σου αφού δεν κάνει εκείνη. Μην αναζητάς να βρεις κάποια άλλη μέσα σε αυτην γιατί ακόμα και να βρεις και άλλες που όντως σου θυμίζουν εκείνη, θα ξέρεις ότι δεν θα είναι αυτή.

Απεργία την Πρωτομαγιά