ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2021 | 09:59

Δεν ξέρω τι να πω

Το θέμα μου έχει να κάνει με την οικογένεια μου και συγκεκριμένα με τον πατέρα μου . Ο μπαμπάς μου εδώ και καιρό συμπεριφερεται παράξενα , είναι συνεχώς μέσα στα νεύρα και την αρνητικοτητα. Θυμώνει με τα πάντα και χωρίς καν να μιλήσεις αρπάζεται χωρίς λόγο και αιτία. Η μητέρα μου του μιλάει όσο ποιο ήρεμα μπορεί να δει τι του συμβαίνει και είναι σαν θηρίο και τελικά ανακάλυψα εγώ τι του συμβαίνει. Ο πατέρας μου έχει ένα φίλο εδώ και χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που έχασε την γυναίκα του πριν πάρα πολλά χρόνια και από τότε δεν ξαναεφτιαξε την ζωή του και παρέμεινε μόνος. Ο άνθρωπος αυτός έρχεται σπίτι μας συχνά και Χριστούγεννα και Πάσχα και γιορτές και παντού καθημερινά σχεδόν και κάθεται με τον πατέρα μου πίνουν καφέ, μιλάνε, βλέπουν ταινίες κλπ κλπ . Εγώ δουλεύω απόγευμα η μητέρα μου δουλεύει πρωί, απόγευμα οπότε σχεδόν όλη μέρα η μητέρα μου λείπει από το σπίτι. Ο μπαμπάς μου δουλεύει πρωί και έρχεται μεσημέρι σπίτι. Από το απόγευμα και μετά έρχεται ο φίλος του και μένουν μόνοι. Ένα απόγευμα που πήγα στην δουλειά ο εργοδότης μου μου είπε πως λόγο το ότι κάθισα παραπάνω ώρες της προηγούμενες ημέρες μπορούσα να φύγω 2 ώρες νωρίτερα. Έφυγα και γύρισα σπίτι γύρω στης 7 και είδα το αυτοκίνητο του φίλου του πατέρα μου έξω αλλά κανένα αναμμένο φως στο σπίτι. Υπέθεσα πως το έκλεισαν να δουν καμιά ταινία ή και ποδόσφαιρο , και μπήκα σιγά σιγά σπίτι χωρίς να φωνάξω και άκουγα βογκητα. Έπαθα σοκ σκέφτηκα μήπως γύρισε η μητέρα μου νωρίτερα μου πήγε το μυαλό μην έχει η μητέρα μου εραστή τον φιλο του πατέρα μου και Χίλια δυο από το μυαλό μου πέρασαν. Πηγαίνω αργά αργά και η πόρτα ήταν μισανοιχτη και είδα τον πατέρα μου γυμνό το ίδιο και τον φιλο του να δεν μπορώ να το πω ούτε να το σκέφτομαι. Ένιωσα μια ανατριχίλα σε όλο μου το σώμα έφυγα γρήγορα από το σπίτι και στο δρόμο προσπαθούσα να καταλάβω τι είδα πριν από λίγο. Δεν ήξερα τι να κάνω να μιλήσω στην μητέρα μου? Να μην πω τίποτα? Πως θα ξαναδώ αυτό τον άνθρωπο τον φιλο του πατέρα μου μετά από οτι είδα? Πολλά μέσα στο κεφάλι μου που αποφάσισα να τα πω όλα στην μητέρα μου. Το έκανα πριν 2 ημέρες της τα είπα όλα η αντίδραση της ήταν σαν να το ήξερε δεν είπε τίποτα απλά με κοίταζε. Ο πατέρας μου δεν ξέρει ότι τον ειδα όμως η μητέρα μου γνωρίζει εφόσον της τα είπα όλα εγώ. Δεν ξέρω γιατί και πως και αν γίνεται Χρόνια ολόκληρα όλο αυτό πάντως με κάνει να νιώθω άβολα, αμήχανα και μια απάθεια για τον πατέρα μου .
6
 
 
 
 
σχόλια
Σε περίπτωση που δεν τρολαρεις, απλά έχεις έναν πατέρα κρυφογκει που έκανε οικογένεια μόνο για τα μάτια του κόσμου και τώρα απλά τον καταπιέζει τόσο η φύση του που φέρνει το γκόμενο μέσα στο σπίτι σας. Και σας φωνάζει για να αποφεύγετε ίσως να πηγαίνετε σπίτι από νωρίς και να κάνει ανενόχλητος τη δουλειά του.
Τουλάχιστον τώρα ξέρεις την αλήθεια και για τον πατέρα σου, και για την σχέση του με τη μαμά σου. Τους απομυθοποιησες, δεν πειράζει! Συμβαίνουν και αυτά! Είναι και αυτό ένα στάδιο ενηλικίωσης!
Μόνο που το διάβασα, ομολογώ πως ένιωσα άβολα που είμαι μόνο μια απλή αναγνώστρια. Θεωρώ πως επειδή είναι πολύ λεπτό και άβολο θέμα αυτό για να το συζητήσεις με το πατέρα σου, να μη του πεις τίποτα. Σίγουρα όλο αυτό θα σε έχει αναστατώσει, αηδιάσει, σοκάρει αλλά αφορά μια δική του επιλογή. Από τη στιγμή που εργάζεσαι, μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ειδικό να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις και να το αποδεχτείς. Πάντως μη το συζητήσεις πουθενά αλλού και γίνει βούκινο.