ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2021 | 14:28

Δέν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω

Σχεδόν ένα μήνα τώρα,η κοπέλα μου αποφεύγει το σέξ.Δέν χρειάζεται να μου πεί πολλά,καταλαβαίνω ότι δεν θέλει.Την έχω ρωτήσει γιατί συμβαίνει αυτό,και μου είπε ότι δέν έχει πολλή διάθεση αλλά θα περάσει.Χθές όπως καθόμασταν στον καναπέ,πήγα να την αγκαλιάσω,μου έσπρωξε το χέρι,και με πολύ έντονο τρόπο μου είπε να την αφήσω ήσυχη.Δέν την πίεσα,κι ούτε το έχω κάνει ποτέ,μιά κίνηση έκανα να την αγκαλιάσω,τίποτα περισσότερο,γι'αυτό και μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που αντέδρασε.Μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε ότι δέν μπόρεσε να το ελέγξει.Μετά πήγε στο μπάνιο και έκανε εμετό.Αυτό,της συμβαίνει συχνά τελευταία.Συνέχεια έχει ενοχλήσεις στο στομάχι,κλείνεται για ώρα στο μπάνιο κι ούτε ξέρω τί κάνει,και μετά μου λέει ότι είναι εντάξει.Πρίν μερικές μέρες έπαθε το ίδιο στη δουλειά,και έφυγε γιατί δεν ήταν καθόλου καλά.Μου λέει ότι θα πάει στο γιατρό,αλλά τίποτα.Εχθές που συνέβη το ίδιο,μόνο στα πόδια της που δεν έπεσα να την παρακαλάω να πάμε στο νοσοκομείο,αλλά δέν ήθελε.Τί να κάνω,σηκωτή να την πάω;Γενικά η συμπεριφορά της είναι περίεργη.Άλλοτε κλείνεται στον εαυτό της και δεν μιλάει για ώρες,και άλλοτε νευριάζει με το παραμικρό.Κι όλα αυτά έγιναν εντελώς ξαφνικά,εδώ και ένα μήνα περίπου.Την ξέρω πολύ καλά,είμαστε δυόμισι χρόνια μαζί.Έχω σκεφτεί το χειρότερο σενάριο,ότι δηλαδή μπορεί να θέλει να χωρίσουμε ή ότι υπάρχει άλλος.Καλύτερα να μου το πεί,παρά να υπάρχει η αμφιβολία και να ταλαιπωρείται κι εκείνη.Σήμερα μίλησα με την αδελφή της,ανησύχησε και μου είπε ότι δέν ξέρει τίποτα για όσα συμβαίνουν.Μου είπε ότι θα προσπαθήσει με διακριτικό τρόπο να μάθει τί γίνεται.Δέν ξέρω τί άλλο να κάνω από τη στιγμή που η ίδια δέν μου αφήνει περιθώρια.Συγγνώμη,έγραψα πολλά και σας κούρασα,αλλά έχω πελαγώσει.
7
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως είναι έγκυος και αποφεύγει να στο πει; Ολη η συμπεριφορά της σε συνδιασμό με τους εμετούς, τις ενοχλήσεις στο στομάχι και το ότι δεν θέλει να κάνετε σεξ θα μπορούσε να ισχύει σε περίπτωση που είναι έγκυος και δεν θέλει να το κρατήσει ή που φοβάται την αντίδραση σου αν στο πει. Οι γυναίκες λυτουργουν πολύ περίεργα σε αυτές τις περιπτώσεις χωρίς να το θέλουν απαραίτητα. Ψάξε και αυτή την εκδοχή.
Βρε μήπως είναι έγκυος και έχει πελαγώσει; Αυτή η συμπεριφορά εκεί με παραπέμπει. Εμετοι, πολλά νεύρα, περίεργη συμπεριφορά!!! Λογικά είστε και σχετικά νέοι και της έχουν κοπεί τα πόδια.Αντε βρε, με το καλό! Κοριτσάκι σας εύχομαι! (μου αρέσουν περισσότερο!)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ