ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2021 | 20:45

λογος υπαρξης?

ειμαι 21 και πιστευω οτι δεν εχω κανενα απολυτως λογο υπαρξης. ζω στο εξωτερικο με την μητερα μου η οποια με μισει και δεχομαι πολυ ψυχολογικη βια ολα αυτα τα χρονια.. η σχολη μου ενω πιστευα οτι θα μου αρεζε, τελικα δεν μου αρεσει καθολου και σκεφτομαι να τα παρατησω, χωρις να ξερω ομως ακριβως τι θελω να κανω μετα...ειμαι ενας ανθρωπος μονος του, κλεισμενος στον εαυτο του... εχω μονο μια καλη φιλη που μενει λιγο μακρια, δυσκολευομαι πολυ να κανω παρεες. μεχρι στιγμης εχω κανει μια (αποτυχημενη) σχεση που κρατησε ελαχιστα και γενικα δεν μπορω να βρω καποιον που να ενδιαφερεται πραγματικα να με γνωρισει (ειμαι γκει) γιατι οι περισσοτερροι θελουν αλλα πραγματα. ο πατερας μου μενει ελλαδα και δεν δινει δεκαρα ουτε παιρνει κανενα τηλεφωνο να δει τι κανω, κοιταει την ζωη του και πως θα περασει καλα. δεν εχω απο που να πιαστω.... δεν ξερω τι θα συμβει στην ζωη μου αλλα πραγματικα εχω χασει καθε ελπιδα.. ειμαι ευγνωμων που εχω τουλαχιστον την υγεια μου και μια στεγη αλλα νιωθω σαν να ειμαι μια αποτυχια.τι κανεις οταν οι πιο κοντινοι σου ανθρωποι δεν σε θελουν; συγνωμη για το μεγαλο κειμενο, απλα ηθελα να τα πω σε καποιον και δεν εχω κανεναν. αυτα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είσαι αποτυχία. Απλά κάποιοι άνθρωποι ισως είναι πιο τυχεροί από κάποιους άλλους. Αναφέρομαι στη στήριξη που μπορεί να λαμβάνουν από την οικογένεια τους. Αυτό ομως δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα προς το καλύτερο. Τελείωσε τις σπουδές σου και μπορείς παράλληλα να εργάζεσαι ή να βρεις κάποιο χόμπι ώστε να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα ή να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

Απεργία την Πρωτομαγιά