ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2021 | 10:56

Δύσκολη κατασταση

Έχω μια σχέση 7,5 χρόνια με έναν πολύ καλό άνθρωπο που με αγαπάει και το αναγνωρίζω...έχει περάσει όμως πολύ αρρωστημένα παιδικά χρόνια και όλα αυτά του έχουν αφησει πολλά ψυχολογικά τα οποία δεν αναγνωρίζει και εκεί ξεκινάει το προβλημα...είμασταν έτοιμοι να κάνουμε οικογένεια και τελευταία στιγμη έκανε πίσω χωρίς με ξέρει το λόγο όπως λέει...από τότε κλείστηκε στον εαυτό του δεν έχουμε σεξουαλικη επαφή εδώ και 3 μήνες και γενικά έχουμε γίνει σαν φίλοι...δεν έχουμε πολλές εντάσεις όλο αυτον τον καιρό αλλά ουσιαστικά δεν είμαστε και ζευγάρι...έχω πει πολλές φορές ότι θα φύγω για λίγο να πάω στους γονείς μου μήπως αλλάξει κάτι και εκεί που το περνώ απόφαση ξυπνάω το επόμενο πρωί με ένα βάρος και δεν μπορω να το κάνω...η ψυχολογία μου στο πάτωμα και έχουν επιστρέψει γενικά οκά μου τα ψυχολογικά λόγω της κατάστασης...έχω μείνει έχω προσπαθησει όμως βλέπω πως δεν αλλάζει κάτι,μου το λέει και ο ίδιος άλλωστε αλλά εγώ δεν περνώ την απόφαση...τι να κάνω;;έχω απελπιστεί από τον εαυτό μου αλήθεια?
6
 
 
 
 
σχόλια
Ω θεε μου... κατι τετοια με φρικαρουν... Οκ δε σε θελει, δεν του βγαινει, αλλα ας το παρει πανω του κι ας σου πει ΤΕΛΟΣ, αφου αυτο υποννοει... Αγαπητη εξ καλη δυναμη, σηκω φυγε, πηγαινε και σε εναν ειδικο, γιατι σιγουρα κατι υπηρχε και δεν το βλεπες τοσα χρονια. Θα κλαψεις, θα σκουπιστεις και θα πας παρακατω. Θελει ομως δουλεια με τον εαυτο σου για να παρεις τη ζωη σου στα χερια σου.
Ξέρω ότι ενίοτε ακούγομαι σκληρός, αλλά καταστρέφεσαι: φαίνεται ότι χάνεις το χρόνο σου, ενώ και να χωρίσεις θα έχεις ''καταστραφεί'' από μία τόσο μεγάλη σχέση πολλαπλώς, θα το δεις στην πορεία. Εύχομαι απλά να λαθεύω στο δεύτερο σκέλος. Αν φύγεις άμεσα, ίσως προλάβεις να σώσεις κάποια πράγματα για σένα.
Δεν θέλει σοβαρή δέσμευση σε σημείο να αποφεύγει και τις σεξουαλικές επαφες μαζί σου. Αυτό τα λέει όλα. Είτε κούμπωσε τώρα από φόβο, είτε ευθύνονται τα ψυχολογικά που είχε από παιδί, η ουσία είναι μια. Δεν θέλετε τα ίδια πράγματα. Και δεν αρκεί να το θες μόνο εσυ. Μην προσπαθείς να του αλλάξεις γνώμη γιατί στο τελος θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Αν δεν το νιωθει, άστο να πάει. Ακόμα και αν πονάς δεν γίνεται αλλιώς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ