ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2021 | 12:06

Δέν μπορώ να ηρεμήσω

Τη νύχτα,η κοπέλα μου είπε στον ύπνο της δύο φορές το όνομα του πρώην της,εγώ δέν κοιμόμουν εκείνη τη στιγμή.Έπαθα πλάκα,και αυτό που με μπερδεύει περισσότερο είναι ότι ο πρώην της έχει το ίδιο όνομα με τον αδελφό της.Μου φαίνεται όμως απίθανο το σενάριο να είδε τον αδελφό της στον ύπνο της και να τρέμει.Γενικά,κοιμάται πολύ ήσυχα και ούτε παραμιλάει.Όταν ξύπνησε ήταν μιά χαρά,εγώ έκανα μαύρο ύπνο μετά απ'αυτό,αλλά δεν της είπα τίποτα.Τώρα πήγε με μιά φίλη της για να ψωνίσουν,κι εγώ προσπαθώ να βάλω κάτω τις σκέψεις μου και να δώ τί πρέπει να κάνω.Δέν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα,αλλά αυτό με πείραξε και έχω κολλήσει να το σκέφτομαι.Να μήν δώσω σημασία και να το αφήσω ή να της το αναφέρω;Θέλω να της το αναφέρω,αλλά ξέρω ότι θα δυσκολευτώ πολύ.
9
 
 
 
 
σχόλια
Κάποια στιγμή πρέπει, κι εσύ κι οι υπόλοιποι που σκέπτεστε παρόμοια, να πάψετε να θέλετε να αμολήσετε ΚΑΘΕ σκέψη που σας περνάει από τον νου, φορτώνοντας τον άλλον για να ηρεμήσετε εσείς από τις όποιες ανασφάλειές σας. Κάποια πράγματα τα επεξεργαζόμαστε μόνοι μας και μόνοι επίσης καθησυχάζουμε τον εαυτό μας. Η πολλή ανοιχτοσύνη σε βλακείες αναίτιους καυγάδες φέρνει.Το πιθανότερο είναι ότι η κοπέλα σου ούτε θυμάται τι είδε στον ύπνο της, ενώ δεν είναι καν σίγουρο αν το πρόσωπο ήταν το συγκεκριμένο. Αλλά ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι ονειρεύτηκε το πρώην της, η αστυνομία σκέψης δεν έχει καθιερωθεί ακόμη, έχει δικαίωμα να σκέφτεται ό,τι θέλει. Όπως κι εσύ άλλωστε. Πώς θα αντιδρούσες αν σου έλεγε κάτι αντίστοιχο; Να της φέρεσαι καλά ώστε να μην έχεις υστερίες ότι έχει λόγο να σκέφτεται άλλον και that's all.
Ξέρεις ποια θα ήταν η πλάκα, έτσι? Να ήσουν εσύ αυτός που κάποια στιγμή στον ύπνο σου είπες το όνομα της πρώην σου και η δικιά σου να το έστησε όλο αυτό ως αντίποινα.Και σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνεις που το πάω να το πω πιο απλά... Μπορεί όντως να είδε τον πρώην της, αυτό όμως δε σημαίνει ότι τον σκέφτεται ακόμη ερωτικά. Υπάρχει στον νου της όπως κάθε άνθρωπος που περνά από τη ζωή μας, και τι με αυτό?Μπορούμε να ελέγξουμε τα όνειρα μας? Γιατί αν μπορούμε πείτε μου τον τρόπο για να βλέπω ο, τι θέλω. Αν θες μιλά της, αλλά το θεωρώ χαζό. Αν δε σου έχει δώσει δηλαδή αλλά δικαιώματα.