ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2021 | 19:47

Θα ήθελα να μιλήσω

Συγνώμη, θα ήθελα να μιλήσω παρακαλώ με το μέλος caravan. Με ενδιαφέρει η άποψη του σε κάτι. Σε παρακαλώ αν δεις αυτή την ανάρτηση απάντησε μου από κάτω.
26
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς (δυστυχέστατα) είμαι κάπως αναποφάσιστη για να ταιριάξω στο INFJ, παρόλο που καμμιά φορά με βγάζει κι εκεί το τεστ. Με παραλύει η ιδέα να κάνω λάθος επιλογή, οπότε τείνω να υπεραναλύω κάθε μου απόφαση, με αποτέλεσμα να αργώ και ορισμένες φορές να φεύγει η ευκαιρία ουσιαστικής δράσης. Τα τελευταία χρόνια έχω κάπως βελτιωθεί, αλλά έχω δρόμο. Δεν με καταλαβαίνει και πολύς κόσμος, τείνουν να παρεξηγούν είτε τον προβληματισμό (φιλοσοφικό), είτε την καθυστέρηση πλάνου δράσης (ότι καθυστερώ για να σιγουρευτώ ότι θα κάνω το σωστό κάθε φορά). Oh well. Ναι, neutral good μου ταιριάζει πολύ. :) Άσε να μαντέψω για σένα: ENTP?
INTP-T είμαι αν και δεν μου φαίνεται και τόσο. Έχω αρκετά χαρακτηριστικά των ENTP's και ειδικά τα αρνητικά!Έχω κι εγώ τα θεματάκια μου με την υπερανάλυση. Υπεραναλύω συνέχεια παρελθόν/ονειροπολήσεις/μέλλον/ιδανικά σενάρια/συμπεριφορές κλπ που ώρες ώρες νιώθω πως χάνομαι εντελώς. Παθαίνω εμμονές με ανθρώπους/καταστάσεις/ιδέες. Εστιάζω σε ένα πράγμα τη φορά. Δίνω όλο μου το είναι σε κάτι συγκεκριμένο και μόλις ξενερώσω βρίσκω νέα "εμμονή". Εύχομαι να ήμουν INTJ πάντως.
Μα σκοπός είναι να δουλεύουμε τα θετικά χαρακτηριστικά μας και να τα πηγαίνουμε Στον Θεό. Έτσι ποιος θα νοιάζεται αν έχεις κι ένα κάρο αρνητικά;
Κάνε τα τεστς και θα δεις! Το poetic είναι πολύ core value, στην διάσταση ουσίας, όχι πεταλουδίτσες κι ηλιοβασιλέματα. Πιο ρομαντική από πολλούς ρομαντικούς.
Θα κάναμε καλό στον κόσμο εμείς οι δυο αν συνεργαζόμασταν! :) Το'ξερα ότι θα καταλάβαινες για το poetic. Καμμιά φορά οραματίζομαι αξίες, καλή ώρα σαν τον Νίτσε (άλλος Infj από κεί). Σε κάτι φιλοσοφικές βαθμίδες βέβαια πιο καάτω...
Εγώ είχα κάνει το τεστ στην εφηβεία μου και με είχε βγάλει entj. Τώρα το ξαναέκανα από περιέργεια και με έβγαλε estj. Γιατί τέτοια αλλαγή; Ο παλιός τύπος προσωπικότητας μου άρεζε περισσότερο και ήταν και πιο σπάνιος. Τι υποβάθμιση ήταν αυτή; Πάει, χάλασα.
Χα χα μην το βλέπεις έτσι. Δες το ως αποκρυστάλλωση κάποιων στοιχείων. Μπορεί κι αργότερα να διαφοροποιηθείς. Πάντως εξηγεί γιατί σου αρέσουν τόσο οι κανόνες!
Ε πώς βρε καραβαν! Από entj (ηγέτης) estj (στέλεχος); Δηλαδή και ιεραρχικά να το δεις είναι υποβάθμιση! Προς λάθος κατεύθυνση αποκρυσταλλωθηκαν τα στοιχεία αυτά!Πάντως το καλύτερο τεστ προσωπικότητας το είχα κάνει σε μια ημερίδα του δικηγορικού συλλόγου. Γινόταν διάκριση σε 4 τύπους προσωπικότητας. Κ (κυριαρχικος), Ε (Επικοινωνιακος), Σ (Συμπαθητικός ή συμπονετικος, δεν θυμάμαι καλά) και Π (Προσεκτικός). Το αποτέλεσμα του τεστ ήταν ένα σχήμα σαν καρδιογραφημα, το οποίο έδειχνε κατά πόσο συγκλίνεις ή αποκλίνεις από τους παραπάνω ιδεοτυπους. Ήταν τρομερά ενδιαφέρον.Ναι, μου αρέσουν πολύ οι κανόνες, είναι αλήθεια αυτό.