ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2021 | 18:51

άτιτλο

Δεν έχω καμία εμπειρία σε κανέναν τομέα. Νιώθω τόσο απροσάρμοστη. Βλέπω κοπέλες στα 18+ τους και στροφάρουν, δουλεύουν, φλερτάρουν. Εγώ πλησιάζω τα 29 και είμαι κλεισμένη στο πατρικό μου, φοβισμένη από τα πάντα. Γιατί για μερικούς ανθρώπους η ζωή είναι κάτι τόσο δύσκολο που δεν βγάζει νόημα; Επίσης, θέλω να κλάψω και δεν μπορώ, λες και κάτι έχει μουδιάσει εντελώς μέσα μου, σα να έχει νεκρώσει. Σκέφτομαι ότι είναι πολύ αργά πια, έπρεπε να είχα αρχίσει από πιο νωρίς, αλλά δεν είχα στόχους, ούτε τώρα έχω, δεν νιώθω ότι έχει κάποιο νόημα να ξεκινήσω κάτι. Ήθελα μόνο να τα πω κάπου, μην αρχίσετε για ψυχολόγους και τα ''η ζωή είναι ωραία''.
6
 
 
 
 
σχόλια
Εγω θελω μονο να σου πω πως ξερω πως νιωθεις , αλλα ποτε δεν ειναι αργα για τιποτα . Αν ψαξεις ιλιγο στο διαδικτυο θα βρεις ανρθρωπους που αλλαξαν καριερα στα 45 , αλλους που πηγαν να σπουδασουν στα 35 , αλλους που πετυχαν στην ζωη χωρις κανενα πτυχιο . Ο καθενας βρισεκται στην ωρα του , δεν υπαρχει αργα , κανονικο και νωρις ... Ομως για να τα βρεις ολα αυτα πρεπει αρχικα να τα βρεις με τον εαυτο σου ... , να μπορεσεις να τον θεραπευσεις ...να βρεις καποιο νοημα ..
Να συνεχίσω γιατί έκανα πατάτα.."Δεν μπορείς να εμποδίσεις τα πουλιά της θλιψης , να πετούν πάνω από το κεφάλι σου. Μπορείς ομως να τα εμποδίσεις , απο το να κάνουν τη φωλιά τους στα μαλλιά σου."Όλα στο χέρι μας είναι αγαπητή και εύχομαι να το καταλάβεις σύντομα..
Η ζωή δεν είναι ωραία αγαπητή!! Η ζωή είναι δυσκολη αλλά ταυτόχρονα θαυμάσια!!Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα στην ζωή μας..Άλλοι παλεύουν και τα καταφέρνουν.Άλλοι τα έχουν έτοιμα στην ζωή τους και είναι και οι άλλοι που κλαίγονται και δεν κάνουν τίποτα..Σήκω όρθια και ξεκινά την ζωή σου..Υπάρχει μια παροιμία που λέει:"Δεν μπορείς να εμποδίσεις τα πουλιά της θλιψης , να πετούν πάνω από το κεφάλι σου. Μπορεις

Απεργία την Πρωτομαγιά