ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2021 | 16:13

Δευτερα..

Κάθομαι μπροστά στο λαπτοπ και ολη μερα βουρκώνω.. Αλλη μια φορα που έμπλεξα με κάποιον που δεν άξιζε εξ αρχης να ασχοληθώ..Αν δεν ειχα φαει κερατο και προδοσία στη προηγουμένη σχέση μου που έληξε με πολύ πονο τον Οκτώβριο ίσως τωρα να μην εγραφα αυτές τις γραμμές.. Πια νιώθω κουρασμένη απο τους ανθρώπους ..δεν είμαι ο εαυτος μου..Δε χαμογελαω ουτε ειμαι ανέμελη όπως ενα χρόνο πριν.. Μονο ψευτιά , υποκρισία και αρνητικά συναισθηματία με περιτριγυρίζουν το τελευταίο καιρο .. Αισθάνομαι οτι ειμαι στη φουρτούνα χωρις να ξερω να κολυμπάω .. παλεύοντας να παρω ανασες καθως πνιγομαι..Δε ξερω πως να το διαχειριστω - δεν εχω αποθέματα ... Γιατι εχει γίνει ο κοσμος τοσο σαπιος αραγε?
3
 
 
 
 
σχόλια
Μην ψάχνεις για απαντήσεις μέσα στην καταιγίδα..Ασ'την να περάσει.. Και μέσα στην ηρεμια , η απάντηση που ψάχνεις αγαπητή , θα έρθει να σε βρει και όλα θα φτιάξουν..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ