ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2021 | 13:48

Θέλω συμβουλές !!!!!! SOS !!!!!

Λοιπόν ακολουθεί σεντόνι. Είμαι 25 ετών και στη ζωη μου αθόρυβα αλλα πάντα δίπλα μου υπαρχει ένας οικογενειακός φιλος 39 ετων, όμορφος,μορφωμένος μα πάνω από όλα ο ορισμος του κυρίου Και του τζέντλεμαν! Πάντα μου άρεσε σαν άντρας και τον θαύμαζα διοτι εχει καταφέρει μόνος του να είναι πολύ επιτυχημένος στα επαγγελματικά και στη ζωη του..τα τελευταια 5 χρονια λοιπον με αυτόν κάνουμε πιο πολυ παρέα και ειδικά αυτο το εξάμηνο που ήρθα Αθήνα βγαιναμε ,μαζευόμασταν σε σπίτια με παρέα,πηγαιναμε για τρέξιμο πάντα όλα τελειως φιλικά.! Παράλληλα με αυτόν τον άνθρωπο λοιπον που υπάρχει στη ζωη μου (σχεδόν 23 χρόνια μιας και είναι οικογενειακός φίλος ) εγω εχω κάνει 2 σχεσεις με την τελευταία να με εχει διαλύσει...Ενώ έχω χωρίσει εδώ και 1 χρόνο ειμαι κολλημένη μαζι του.. ηταν ένας άνθρωπος που φερθηκε απαισια δεν έκανε ούτε τα βασικά με ενοχλεί οποτε εχει χρονο , εισβάλλει στη ζωη μου και μετα εξαφανίζεται...εμένα αυτό με έχει τσακίσει διότι τον ερωτευτηκα παράφορα και νιωθω ακομα πολλά γ αυτον..Προχθες το βράδυ λοιπόν, πηγα στο σπίτι του φίλου μου και ημασταν οι 2 μας, μου μαγείρεψε ήπιαμε, μιλουσαμε 12 ώρες ασταμάτητα και ξαφνικά 6 ώρα τ πρωι μου εκφράζει πως όλα αυτά τα χρόνια είναι ερωτευμένος μαζί μου..οτι έχει συναισθηματα γ εμένα και ότι θα ήθελε ν είμαστε μαζι..μολις μου τα ειπε όλα αυτά άρχισα ν τρεεμώ δε το περίμενα και η ολη η στιγμή έκλεισε με ένα παθιασμένο φιλί.. Εγώ έφυγα Κ την επομενη μερα συναντηθήκαμε σε μια από τις πολλές μαζωξεις οικογενειακές και υπηρχε πολυ αμηχανία...με γύρισε σπίτι και πάλι δόθηκε ένα φιλί...αυτές τις ημέρες λοιπον νιωθω πολυ μπερδεμένη...Τον σκέφτομαι όλη μέρα, δεν ξερω γιατί, μήπως ολα αυτα τ χρονια κ εμένα μου άρεσε και δε το παραδεχομουν ;;; νιωθω πολυ μπερδεμένη.. είναι ίσως απο τους πιο σημαντικούς άνθρωπους στη ζωη μου ..Μου φερεται πάντα υπέροχα,μου δίνει σωστές συμβουλές είναι μια ήρεμη δύναμη διπλα μου...Και μου αρέσει και αρκετές φορές τον εχω σκεφτεί ερωτικα αλλα πάντα έλεγα Ούτε καν ποτέ!!!! Και ίσως πάντα σκεφτόμουν είναι πολύ μεγάλος για εμένα και αν μπλέξουμε θα χαλάσουμε αυτή την οικογενειακή σχεση..πάραυτα δεν αισθάνομαι ερωτευμένη ή ισως εχω μπλοκάρει Κ έτσι νιωθω τωρα..θα ήθελα ν το δοκιμάσω γιατί πραγματικά αξίζει εχει τ πάντα αλλά κάτι με κρατάει...πάντα έμπλεξα και κολλούσά με τους πιο ακατάλληλους και τώρα που εμφανίστηκε ο τέλειος εγω κολλάω...Επίσης κολλάω στο γεγονός το ότι είναι 39 και ψάχνει σίγουρα κάτι πολύ σοβαρό και πρέπει νά σκεφτώ διπλα για οτι πράξω!
12
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θα στο προτείνω σαν συμβουλή,απλά θεωρώ ότι όλο αυτό που διάβασα μου αφήνει πολλά περισσότερα θετικά από αρνητικά.Θα σταθώ ιδιαίτερα ότι είναι άτομο του κύκλου σου οπότε λίγο πολύ θα έχεις άποψη ως το πώς συμπεριφέρεται, αντιδράει και την παιδεία του.Σίγουρα το χάσμα στην ηλικία είναι ένα ζητούμενο που παίζει τον ρόλο του αλλά προσωπικά όσο σημαντικοί είναι οι αριθμοί στη ζωή/καθημερινότητα μας άλλο τόσο ασήμαντοι είναι όταν δύο άνθρωποι μπορούν να επικοινωνήσουν.
Αχ να σου πω κάτι; Πάρα πολύ μου άρεσε η εξομολόγησή σου! Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις εσύ, καθώς δείχνεις μπερδεμένη και δεν έχει νόημα να προχωρήσεις επειδή απλά "σ ου έτυχε τώρα φάση". Εγώ πάντως βρήκα απίστευτα γοητευτική και ελκυστική την όλη περιγραφή, την ιστορία, τη μεταξύ σας διαφορά. Προσωπικά το βλέπω σαν έναν πειρασμό ποθ είναι αδύνατον να αντισταθείς. Αλλά ειλικρινά εγώ δεν είμαι ούτε κατάλληλη να δίνω συμβουλές για το συγκεκριμένο ζήτημα ούτε αποτελώ παράδειγμα προς μίμηση. Μη με ακούς εμένα, μη με ακούς, αγνόησε και παράβλεψέ με :pΥΓ: είσαι 25 και είναι 39. Χμμ, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι υπάρχουν και λίγο "χειρότερα", πολύ ωραία "χειρότερα". . .
Αν οντως σου αρέσει δεν μπορείς να το αποφύγεις γιατί επι της ουσίας δεν έχετε κάτι που να σας κρατά χωριά. Εκτος από τη διαφορά ηλικίας, σκέψου πως αισθάνεσαι καλύτερα όταν είστε μαζί και τι επικρατεί περισσοτερο μέσα σου για εκείνον. Το φιλικό ή το ερωτικο;
Επίσης κολλάω στο γεγονός το ότι είναι 39 και ψάχνει σίγουρα κάτι πολύ σοβαρό και πρέπει νά σκεφτώ διπλα για οτι πράξω!Κούκλα μου, το πιθανότερο είναι ότι δεν θέλει κάτι σοβαρό με την έννοια της δέσμευσης. Για αυτό κυνηγάει κάποια 14 χρόνια μικρότερη του. Αν ήθελε κάτι σοβαρό θα έβρισκε μια 35αρα!
Δεν ξερω αλλα μου φαινεται απ αυτα που γραφεις οτι απλως κολακευτηκες απο το ενδιαφερον του. Αλλωστε λες οτι οσες φορες πηγες να τον σκεφτεις ερωτικα δε σου εβγαινε με τιποτα. Ακριβως επειδη ειναι οικογενειακος φιλος, θα ελεγα να μην κανεις κατι εφοσον δεν εισαι σιγουρη για τα αισθηματα σου. Εδω να σημειωσω πως αν εξ αρχης αισθανοσουν κατι γι αυτον, ανεξαρτητα απο την εξομολογηση του, θα μπορουσε να ειναι αληθινο το συναισθημα, ενω τωρα θεωρω οτι "αισθανεσαι" πραγματα γι αυτον μονο και μονο επειδη σου μπηκε το μικροβιο. Αν σ ενδιεφερε και σενα εξ αρχης θα σου ελεγα δοκιμαστε το. Αλλα τωρα η γνωμη μου ειναι οχι.
Αρκετές φορές οι μεγαλύτεροι άντρες είναι πιο κατασταλαγμένοι πιο ώριμοι και πιο γοητευτικοι από τους μικρότερους.. αν τον ξέρεις μάλιστα τόσα χρόνια νομίζω ότι θα περνάς καλά μαζί του.. Δεν χρειάζονται βιασύνες πήγαινέ το λάου-λάου..