ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2021 | 20:06

Υπάρχει μοναξιά;

Λέμε έτσι γενικά και αόριστα ότι υπάρχει μοναξιά,αλλά τί γίνεται όταν όλοι οι γνωστοί σου έχουν σχέσεις ή οικογένεια κι εσύ είσαι το μόνο μπακούρι;Πολλές φορές μπαίνω και διαβάζω εξομολογήσεις μόνο και μόνο για να παρηγοριέμαι ότι υπάρχουν κι άλλοι μόνοι.Γιατί γύρω μου δεν βλέπω κανέναν μόνο.
8
 
 
 
 
σχόλια
Θα μιλήσω από το τι βλέπω γύρω μου: δεν υπάρχει μοναξιά στον περίγυρό μου. Προσωπικά, γνωρίζω μόνο άτομα σε σχέσεις, σε γάμους, που έχουν τις παρέες τους, και το ξέρω επιβεβαιωμένα (και όχι λόγω social). Και έξω εάν βγεις, θα δεις παρέες, ''κολλητούς'' να περνάνε τέλεια, δε θα δεις πολλούς μοναχικούς τύπους. Υπάρχουν, αλλά είναι λίγοι. Ξέρεις τι γίνεται; πολλοί που κλαίγονται για μοναξιά απλά εννοούν ότι θα ήθελαν άλλη σχέση ή παρέα και όχι αυτή που ήδη έχουν, προσωπικά την ονομάζω γιαλαντζί μοναξιά των βολεμένων.
Εγώ πάλι αυτό δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή αν εσύ έχεις ανάγκη από έναν σύντροφο, θα σε παρηγορησει το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλοι μόνοι; Γιατί; Λύνει αυτό το δικό σου πρόβλημα;
Οι μόνοι δεν συχνάζουν εκεί που είναι οι πολλοί με τις σχέσεις και τις παρέες τους, αλλά βρίσκονται συνήθως στα σπίτια τους. Η λέξη ''μπακούρι'' καθόλου εύστοχη δεν μοιάζει. Αντιθέτως, αποπνέει μιζέρια και κατάντια.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ