ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.12.2020 | 18:51

Σύμφωνο συμβίωσης

Ο άνδρας που είμαι μαζί του εδώ και αρκετό καιρό μου μίλησε σχετικά με το συμφωνο συμβίωσης. Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα ακριβώς για το τι είναι το σύμφωνο και ακόμη νιώθω μπέρδεμα δεν ξέρω δηλαδή αν πρόκειται για ένα συμφωνητικό γάμου Η απλά μια διαδικασία για να αποδείξουμε πως ήμαστε μαζί πρόκειται για την αποκλειστικοτητα? Πρόκειται για το να ήμαστε μαζί και έπειτα να παντρευτούμε? Η απλά όλα αυτά που σκέφτομαι είναι λάθος? Και στην τελική έχω πει και στον σύντροφο μου για ποιο λόγο να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία αλλά δεν περνώ απάντησεις και ανησυχώ. Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου γράψει στα σχόλια και να με βοηθήσει στο μπέρδεμα μού . Δεν ξέρω αν όλο αυτό θα είναι και καλό για την σχέση μας αν πρέπει να δεχτώ κάτι τέτοιο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Όταν μπαίνεις σε ένα site για πρώτη φορά έχεις δύο επιλογές:είτε να αποδεχτείς όλα τα cookies είτε να επιλέξεις ποια θα αποδεχτείς. Ο γάμος είναι η πρώτη επιλογή. Παίρνεις όλο το πακέτο. Το σύμφωνο συμβίωσης είναι η δεύτερη επιλογή. Διαλέγεις τι θα βάλεις μέσα.Να ξέρεις ότι αν κάνετε σύμφωνο συμβίωσης και τεκνοποιήσετε είσαι single mom και το παιδί σου πάει σε δημόσιο παιδικό σταθμό άνευ ετέρου. Έχεις μεγάλο πακέτο δικαιωμάτων. Ενώ στο σύμφωνο μπορείτε να προβλέψετε ότι τα τέκνα που θα γεννηθούν κατά τη διάρκεια ισχύος του αυτομάτως έχουν αναγνωρισμένη πατρότητα.Πάντως σήμερα και ο γάμος με μια πράξη σε συμβολαιογράφο λύνεται. Όπως και το σύμφωνο. Τα πράγματα γίνονται λίγο πιο σύνθετα αν υπάρχουν παιδιά ή αν θέλει ο ένας από τους δύο διατροφή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ