ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.12.2020 | 00:22

Ερωτική ασχετοσύνη

Θα μιλήσω απολύτως ειλικρινά. Είμαι μια κοπέλα που γενικά με πλησιάζουν τα αγόρια κι ακόμη δηλαδή (αλλά πάντα είχα ένα χαζό σνομπισμό, ανώριμη πάντοτε), αλλά ποτέ δεν ήθελα να κάνω σχέση όσο ήμουν μαθήτρια. Τώρα, όμως, θέλω οπωσδήποτε να βρω αγόρι και να νιώσω ερωτευμένη με κάποιον και αρχίζω να πιστεύω ότι δε θα βρω ποτέ κάποιον να μου αρέσει πολύ, επειδή είμαι ψείρας . Είμαι πολύ άσχετη σε αυτό το κομμάτι και νιώθω ότι αν κάποιος με γνωρίσει καλύτερα, θα ξενερώσει που είμαι έτσι. Αλλά θέλω τόσο να βρω έναν έρωτα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Λογικά είσαι αρκετά μικρή και γι' αυτό τοποθετείσαι τόσο απόλυτα. Όμως ο έρωτας, και δη ο αμοιβαίος, είναι και ζήτημα τύχης σε μεγάλο βαθμό. Όσο για τις σχέσεις, μπορεί να είναι κάπως πιο εύκολο να προκύψουν, αλλά πιο δύσκολα οι άνθρωποι κάνουν ν΄αξίζουν τον κόπο. Η γνώμη μου είναι ότι εστιάζεις σε λάθος σημεία στη φάση της ζωής σου, δηλαδή πρώτα ξεκινάς με την τριβή με άτομα που σ' ενδιαφέρουν κάπως ερωτικά (πχ με ραντεβού) να γνωριστείτε, να φλερτάρετε και να το χαρείς. Παράλληλα, είσαι στην καλύτερη ηλικία να γνωρίσεις τον εαυτό σου, να τον εξελίξεις και να δημιουργήσεις μια όμορφη σχέση μ΄αυτόν. Τώρα αν παράλληλα βρεις από τώρα συνοδοιπόρο που θα μεγαλώσετε μαζί, θα ωριμάσετε μαζί και θα μοιραστείτε όμορφες εμπειρίες, ακόμη καλύτερα, απλά δεν είναι το παν αυτό. :)
Πόσες τέτοιες περιπτώσεις γυναικών γνωρίζω που απορρίπτουν τον άλλον(μιλάω για γυναίκες λόγω του ότι με αυτές βγαίνω ραντεβου)επειδή δεν νιώθουν αρκετή αυτοπεποίθηση.Με συνέπεια να ρίχνουν ψυχολογικά τον άντρα,ιδιαίτερα αν είναι μικρος σε ηλικία.Μου έχει συμβεί και μου το έχουν παραδεχτεί.Τώρα πια στα 30 μου ευτυχώς ξέρω να διαχειρίζομαι τέτοιες καταστάσεις.

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ