ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2020 | 16:19

Τόσο ψέμα ...

Πόνος και ένα μεγάλο κενό μέσα μου που εδώ και 3 μήνες δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου . Κάθε μέρα σκέφτομαι το πως μου φέρθηκε το πως σε μια ημέρα τον έχασα από την ζωή μου . Όνειρα που ήλπιζα να πραγματοποιηθούν και πλέον ξέρω πως το μόνο που χρειάζομαι είναι να ξεχάσω . Θέλω να τον ξεχάσω και να προχωρήσω όμως τα ψέματα που μου είπε τριγυρίζουν στο μυαλό μου συνεχώς . Είπε τόσα λόγια και η πράξεις έδειχναν πολλά πίστεψα σε μας ήθελα να δημιουργήσουμε μια οικογένεια μαζί ήθελα να προχωρήσουμε μαζί σε αυτή την ζωή στα εύκολα και στα δύσκολα ο ίδιος επέμενε να σκεφτώ και να πω το ναι να επισημοποιήσουμε την σχέση μας . Είπα το ναι και πραγματικά ήταν αυτό που ήθελα δεν ξέρω δεν ένιωσα με κανέναν από τους πρώην συντρόφους μου έτσι ποτέ δεν σκέφτηκα την δέσμευση , ούτε γάμους απλά ήθελα να είμαι ανεξάρτητη . Με γέμιζε τόσο πολύ αυτός ο άνθρωπος που τώρα νιώθω μίσος άνθρωπος σαν να έφυγε κάτι από μέσα μου και νιώθω άδεια . Και κάπου εδώ με το σφίξιμο στο στήθος και την θλίψη που νιώθω θα πω και τον λόγω που με χώρισε . Ήταν αρραβωνιασμένος με μια άλλη γυναίκα και όχι για πολύ καιρό αλλιώς συγουρα θα καταλάβαινα κάτι μιας και ήμασταν μαζί κάτι θα έβλεπα μια κλήση στο κινητό η ένα μήνυμα του αλλά τίποτα έκρυβε πολύ καλά την παράλληλη σχέση που είχε δημιουργήσει . Έδειχνε τόσο ερωτευμένος τόσο χαρούμενος μόλις του είπα το ναι όλα ήθελε να γίνουν γρήγορα να έρθει στους γονείς μου να με ζητήσει και επίσημα . Λίγες ημέρες πριν να έρθει στο σπίτι μου εξαφανίστηκε . Με έλουσε κρύος ιδρώτας δεν ήξερα τι συνέβη τηλέφωνα μηνύματα αλλά καμία απάντηση το τηλέφωνο κλειστό . Μετά από περίπου 2 εβδομάδες εμφανίστηκε με πήρε τηλέφωνο και μου εξήγησε τα πάντα μου είπε πώς είχε αρραβωνιαστεί και πώς ήθελε να χωρίσει και να είναι μαζί μου . Δεν πίστεψα τίποτα απλά έκλεισα το κινητό μου μίλησα στους γονείς μου τους είπα την αλήθεια και μέχρι σήμερα δεν έχουμε ξαναμιλήσει γι'αυτόν ... Μέσα μου είμαι χίλια κομμάτια ευτυχώς έχω φίλες και φίλους που με στήριξαν πολύ σε ότι πέρασα γιατί ο ίδιος προσπάθησε πολλές φορές να ξαναεπικοινωνει μαζί μου αλλά πλέον είναι αργά έκανε την επιλογή του και όπως φενεται ποτέ δεν θέλησε να είναι πραγματικά μαζί μου ... Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και ζει την νέα του ζωή ευτυχισμένος .....
4
 
 
 
 
σχόλια
Και πριν αρραβωνιστεί, είχε σοβαρή σχέση κατά τεκμήριο, δε νομίζω ότι είχε μία σχέση της πλάκας, αρραβωνιάστηκε ξαφνικά και εντός ολίγου χρόνου βρέθηκε και παντρεμένος. Και ενώ είχε τη σοβαρή σχέση, είχε σοβαρή σχέση και με σένα, σου έκανε πρόταση γάμου και ήταν να έρθει στους γονείς σου. Και δύο γυναίκες, με δύο σοβαρές σχέσεις που πήγαιναν για γάμο, δεν πήραν μυρωδιά τίποτα και βαδίζατε και οι δύο παράλληλα προς την εκκλησία. Ή μας τρολάρεις, ή είχατε τυφλωθεί και οι δυο σας.
Πριν μου ανέβουν τα σ...α στοκεφαλι να κάνω μια ερώτηση ψύχραιμα...τη γνώρισε αυτή νωρίτερα από σένα;; Τη γνώρισε μετά;; Αφού έφαγε άκυρο από εσένα έριξε και έναν πολιτικό...Στη θέση σου θα τον έκανα ρεζίλι στην οικογένειά του και στη γυναίκα του..παλιά θα σου έλεγα ότι καλά έκανες και κρατάς στάση ανώτερη αλλά τι κερδίζεις; Έχεις την ανώτεροτητα σου και μια κομματιασμένη καρδιά και βράζεις μέσα στη θλίψη σου..Το να τον έκανες ρεζίλι στην οικογένειά του γλυκιά μου δεν είναι κάτινιστικο και δεν εννοώ φωνές τσιριδες και τέτοια..Δεν αδιαφόρησε απλά για το πώς θα αισθανοσουν μετα την κοροϊδία του αλλά σε εξέθεσε και στην οικογένειά σου και σας κορόιδεψε όλους μαζί. Σε έβαλε να πεις στους γονείς σου ότι θα έρθει να σε ζητήσει και εξαφανίστηκε εκθέτοντας εσενα...και τώρα είσαι λυπημένη και η οικογένειά σου μαζί με σένα...και όλα αυτά επειδή ο τύπος ήθελε να παίξει με δυο γυναίκες..Μετά από αυτό αν θεωρείς ότι αξίζει την 'ανωτεροτητα' σου τι να πω...μείνε με την ανώτερη πληγωμένη σου καρδιά...ξέρεις όμως τι γίνεται; Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν νόμοι και επίσης υπάρχει και η τιμωρία...η ατιμωρησία φέρνει ασυδοσία όμως...για αυτό καλό θα ήταν να μιλήσεις στην οικογένεια του να μάθουν τι κ...παιδο μεγάλωσαν,να τον κράξουν και να του γυρίσουν στην πλάτη και στη γυναίκα του για να μάθει ο τύπος ότι στη ζωή δε μπορούμε να κάνουμε ο.τι θέλουμε αλλά πώς οι μα...Ες πληρώνονται...Τουλάχιστον γλίτωσες από έναν ψεύτη...κρίμα η άλλη κοπέλα...Εύχομαι από εδώ και πέρα να κάνεις καλύτερες επιλογές και ειλικρινά νομίζω ότι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τον εκθέσεις στην οικογένειά του όπως έκανε εκείνος σε εσένα...καλή τύχη!
Πού τους βρίσκετε ρε κορίτσια;Σορρυ αλλα τοσο καιρό δεν είχες καταλάβει οτι ειναι επιπόλαιος;Προχωρά παρακάτω, δεν αξίζει ουτε ένα λεπτό παραπάνω να χάνεις τον χρόνο σου.Να ευχαριστείς τον καλό θεούλη που ξεσκεπαστηκε ολο αυτό εγκαίρως και δεν επισημοποιήθηκε.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ