ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.12.2020 | 22:38

Γνωριμία μέσω τιτσου

Ειμαι κοπελα και γνώρισα μια κοπέλα στο ντοντ (παίζαμε τιτσου συμπαικτριες) η οποία ήταν φιλική αρκετά μου έστειλνε δημόσια μνμ και μου έκανε όλο κοπλιμέντα για το πόσο καλή είμαι. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι λεσβια γιατί έχει και το κλασσικό στυλ μαλλιών που είναι ξυρισμένο χαμηλά στο πλάι. Την έψαξα ανάμεσα σε όλους τους χρηστες όπου την βρήκα και παίξαμε μαζί μερικές παρτίδες. Εκανα βλακεια γιατί δεν της απαντησα σε ενα απο τα τελευταια μνμ και τελικα βγηκε χωρις να πει τπτ. Τι να κανω? Να την ξαναψαξω στη λίστα ή θα φανώ κριπι? Δεν ξαναείχα εμπειρία με γυναίκα αλλά τελευταία έχω προβληματιστεί.
1
 
 
 
 
σχόλια
Καταλαβαίνω αλλά δεν συμπίπτει παντα το πως επιλέγει να δείχνει ο άλλος με την σεξουλικοτητα του. Ψαξτην :) . Οταν σιγουρευτείς και δείξει ότι τραβάει η κατάσταση, εξήγησε της πως είσαι bi-curious. Πρέπει να το γνωρίζει, γιατί μπορεί να ψάχνει κάτι σοβαρό.