100 χιλιάδες συνταξιούχοι δεν θα λάβουν σύνταξη αυτό το μήνα

100 χιλιάδες συνταξιούχοι δεν θα λάβουν σύνταξη αυτό το μήνα Facebook Twitter
1

100.000 πολίτες θα λάβουν τις συντάξεις τους γι' αυτό τον μήνα, καθώς δε συμπλήρωσαν ή δεν διόρθωσαν τα λάθη που εντοπίστηκαν στο ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ.

Σύμφωνα με τον “Ελεύθερο Τύπο”, η καταληκτική προθεσμία για να διορθωθούν τα λάθη με τους ΑΜΚΑ και τους ΑΦΜ έληξε στις 9 Μαΐου και σύμφωνα με πληροφορίες όσοι συνταξιούχοι δεν έσπευσαν να διορθώσουν λάθη δεν θα λάβουν σύνταξη στις 31 Μαΐου. Οι συνταξιούχοι αυτοί είναι του ΙΚΑ, του Δημοσίου αλλά και άλλων Ταμείων.

Οι εν λόγω συνταξιούχοι θα πρέπει να πάνε οι ίδιοι στα Ταμεία τους και από εκεί να εισπράξουν τα χρήματά τους (σ.σ σχετικές οδηγίες αναμένονται από το υπουργείο Εργασίας ή από τα Ταμεία).

Τα λάθη θα πρέπει να διορθωθούν εντός του Ιουνίου και όσοι δεν σπεύσουν, δεν θα πληρωθούν ούτε τον άλλο μήνα.

 Παράλληλα, πραγματοποιείται “κόψιμο” σε 25.000 διπλοσυνταξιούχους και στο σύνολο των συντάξεων που λαμβάνουν, καθώς μέχρι τώρα δεν είχε γίνει εφικτή η διασταύρωση των στοιχείων τους.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τις κροτίδες

Ελλάδα / Πάσχα 2024: Πώς θα προστατεύσουμε τα κατοικίδιά μας από τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα

Τα βεγγαλικά και οι κροτίδες την Ανάσταση αποτελούν για τα ζώα έντονα αρνητικές εμπειρίες που μπορεί να τους προκαλέσουν φοβία και άγχος σε κάθε παρόμοιο ερέθισμα στο μέλλον
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια