ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2020 | 01:07

Το όνειρο..

Πριν 2 χρόνια πήρα το πτυχίο μου. Είχα ζητήσει για την ορκωμοσία μου ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Όχι τίποτα σοβαρό κάτι φθηνο(Και αντίστοιχα ασφαλές) με το πολύ 5 χιλιαδες από τις οποίες θα έβαζα και εγώ τις 2 από τα επιδόματα που έπαιρνα ως φοιτήτρια. Ήθελα κάτι φτηνό μέχρι να αποκτήσω μεγαλύτερη πείρα στο τιμόνι μιας και είχα ήδη δίπλωμα. Να σημειωθεί πως ήταν εφικτή αυτή η επένδυση κι εξάλλου δεν σπαταλουσα καθόλου χρήματα αλλά έκανα οικονομίες για να βγάζω τις εξόδους μου.Τέλος πάντων ήταν ανένδοτοι.. ξέρετε ποια ήταν η δικαιολογία; Εμείς θα σου πάρουμε; θα σου πάρει κ άντρας σου όταν παντρευτείτε! Που ουτε καν σχέση είχα.. Και στον αδερφό μου αγορασαν μηχανή Και εκτός αυτού έδωσαν πολλά χρήματα για μια ζημιά που είχε προκαλέσει στο οικογενειακό αυτοκίνητο. Εγώ στο πηγάδι κατούρησα;Φέτος είναι να πάρω το μεταπτυχιακό μου και με ρώτησαν τι κόσμημα θελω να μου πάρουν.. Ρε παιδιά τα σιχαίνομαι τα κοσμήματα λες και δε το ξέρουν!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Σιγά μην περιμένεις τον ανύπαρκτο μέλλοντα σύζυγό, μέχρι τότε θα έχεις καταφέρει να αγοράσεις μονη σου,και για το κόσμημα πες τους ευχαριστω , πάρτε μου ότι θέλετε εσείς χωρίς να είναι απαραίτητο .Μην περιμένεις απο τους άλλους είτε είναι γονείς είτε είναι γκομενος να σου πραγματοποιήσει τα όνειρα , αλλιώς ετοιμάσου για πολλές απογοητευσεις. Ο,τι καταφέρεις μόνη σου. Εν ανάγκη βγάλε και εσύ για μηχανή.
Αχαχχαχ Αμφιβαλλω αν θα της αγοραζαν ακριβο κοσμημα. Ποσο μαλλον πανακριβο!!Με κανενα κολιεδάκι (των 9καρατίων κιολας) περιμενουν να βγαλουν την υποχρεωση.Μη σου φερουν τιποτα ασημενιο ΛΟΛΠλακα εχουν τουτοι οι γονεις της εξ.