ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2020 | 02:25

H ζωή των μελισσών

Διάρκεια ζωής της Βασίλισσας (χεχε, είπε να το γράψω με κεφαλαίο λόγω σεβασμού, όπως σε αρχηγούς κρατών, ανθρώπους εννοώ) μέλισσας 3 έως 5 χρόνια, της εργάτριας μέλισσας 1,5 μήνα αν γεννηθεί άνοιξη κι 6 μήνες μάξιμουμ αν γεννηθεί φθινόπωρο, του κηφήνα 3 με 16 εβδομάδες.Πολύ πειθαρχημένο είδος, έξυπνο.Αναρωτιέμαι αν ποτέ, κάποιο μέλος του μελισσιού, τα έχει ποτέ βροντήξει, να πει «εγώ την κάνω, να γνωρίσω άλλους τόπους, άλλα λιβάδια!» Η είναι τόσο έντονο το ένστικτό τους (ή ο φόβος τιμωρίας αν παραστρατήσουν) που καμιά/κανένας δεν έχει κάνει την επανάστασή του μετά από τόσες χιλιετίες.
2
 
 
 
 
σχόλια
Τελικά το αποτέλεσμα οργανωσης στις μελισσες είναι προϊόν της συμπεριφοράς κάθε μεμονωμένης μέλισσας που αντιδρά σε απλά ερεθίσματα.Αν ναι υποθετικα μιλωντας οτι σκεφτονται, ναι γιατι οχι?Δεν σκεφτονται.Αν σκεφτονταν θα μπορουσαν να σκεφτουν και την υποθετικη διατυπωση τι θα γινοταν εαν σταματησω να κανω ολα αυτα που κανω.