ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2020 | 01:42

Ανέβαλα τον γαμο μου.

Ανεβαλα τον γαμο μου τον Απρίλιο λογω του lock down. Ειπαμε να τον κανουμε Νοεμβριο. Εχω 3 μηνες καιρο, ολα είναι ετοιμα (ακομα κ οι μπομπονιερες στα κουτια τους) και τα χω παιξει απο το αγχος. Θα γινει; δε θα γινει;; δεν μπορω αυτη την κατασταση που επικρατεί.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εχεις εναν ανθρωπο με τον οποίο θα μοιραστειτε κάποια πραγματα, στιγμές, ζωές κλπ. Νομιζω το άγχος σου δεν θα επρεπε να υπάρχει σε τοσο μεγαλο βαθμο, δες τα όλα λίγο πιο ρεαλιστικά, πιο χαλαρά, πιο ήρεμα. Θα παντρευτεις και ολα οκ και να είστε καλα και ευτυχισμένοι! Εκτός αν το άγχος σου εχει να κανει με το αν το θες να κανεις το βήμα αυτο.
είναι λογικό να έχεις άγχος και πραγματικά ελπίζω να υπάρχει υποστηρικτικό περιβάλλον στην οργάνωση του γάμου. Γενικά μια κατάσταση όπως η παγκόσμια πανδημία είναι αδύνατον να ξεπεραστεί σε 6 ή 8 μήνες. Και να πουν "επιτρέπονται 500 άτομα" (δεν ξέρω για πόσα άτομα μιλάμε), εσύ νιώθεις άνετα να γίνει ο γάμος πιθανή εστία μόλυνσης; Το πιο πιθανό όμως είναι να σου πουν να γίνει σε κλειστό κύκλο, εσύ ξέρεις αν βολεύεσαι με κάτι τέτοιο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ