ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2020 | 16:57

ρμενα μου αρεσει

κουραστικα να ακουω απο τις φιλες μου πως ειναι δυνατον να μου αρεσςι αυτος. παιρναω υπεροχα μαζι του και ας μην ειναι ο μπραντ πιτ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδή ο άλλος αξίζει μονο αν εχει ωραία εμφάνιση; ίσως είστε μικρές σε ηλικία, συνήθως στην εφηβεία και στα είκοσικάτι πολλές κοιτάνε την εμφάνιση, να είναι ντουκι ο άλλος, να είναι μουσάτος, ψηλος.. Όμως η εμφάνιση δεν θα κρατήσει για πάντα και τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει πιο ευτυχισμένη σε μια σχέση από το να έχεις κάποιον που σε ολοκληρώνει
Το ζήτημα είναι να περνάτε καλά μεταξύ σας, να ταιριάζετε, να καταλαβαίνετεο ένας τον άλλον και φυσικά να γελάτε όσο το δυνατόν περισσότερο. Όσο για τις φίλες σου,πρέπει να πάψεις να τους επιτρέπεις τέτοια σχόλια μια και καλή.
Κατσε εκει που εισαι και απολαυσε αυτο που εχεις και μη δινεις σημασια!Σ' όποιον αρέσει, σ' όποιον δεν αρέσει την ψαθούλα του και σ' άλλη παραλία. Μην κάθεσαι ν' ασχολείσαι με τον καθέναν και αυτο που σου λεει και να κάνεις αυτό που αρέσει σ' εσένα.Απολαυσε το!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ