ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2020 | 22:33

Ο "πατερας" μου

Στα 17 χρόνια που ζω περνάω της χειρότερες καταστάσεις με τον πατέρα μου. Να χτυπάει την μάνα μου να την προσβάλλει μπροστά σε ολους κλπ κλπ. Πριν καποιες μερες εγινε το αποκορυφωμα. Επειδή η μάνα μου του ανακοίνωσε ότι χωρίζουν πριν κάνα μήνα, πριν μια εβδομάδα στα γενέθλια της μάνας μου, ήπιε πάρα πολύ και απειλούσε πως θα την σκοτώσει. Ευτυχώς που ήταν εκεί φίλοι και συγγενείς και μας βοήθησαν. Έσπασε τραπεζια, έσπασε όλο το σπίτι, έβριζε την μάνα μου, και όταν πήγε να την χτυπήσει τον έπιασε ένας φίλος μας και τον απομάκρυνε. Επειδή εγώ μάλωσα άσχημα μαζί του λέγοντας του πως δεν είναι άξιος να κρατήσει μια οικογένεια την βραδιά των γενεθλίων απειλούσε και εμένα και την μάνα μου ότι θα μας διαλύσει. Την ίδια μέρα και ενώ τον καθησύχασαμε και κοιμήθηκε πηραμε όλα μας τα πράγματα και φύγαμε. Πήγαμε, τον καταγγείλαμε και τους δωθηκαν ασφαλιστικά μέτρα. Η ψυχολογία μου είναι σκατα. Όλα αυτά τα έγραψα εδώ γιατί δεν είχα που αλλού να απολογηθώ. Συγγνώμη αν τάραξα κάποιους αλλά πραγματικά είχα την ανάγκη να τα πω κάπου (έστω και ανώνυμα) για να μου βγουν όλα από μέσα μου και να ηρεμήσω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Και μπράβο σας για την απόφαση που πήρατε και καταφέρατε να ξεφύγετε από αυτόν. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και ψυχοφθόρο. Συγχαρητήρια στη μητέρα σου και σε εσένα γι αυτό που κάνατε! Πολλές φορές θα σκεφτείς αν έκανες λάθος, ίσως σας προσεγγίσει με "άλλο πρόσωπο" στο μέλλον. Μείνετε σταθεροι σε αυτή την κίνησή σας. Θα ηρεμήσετε, και στο μέλλον θα αποδειχτεί περίτρανα ότι κάνατε την καλύτερη κίνηση για τη ζωή σας. Εύχομαι ολόψυχα να μην σας ξαναενοχλήσει και να περάσει όλο αυτό σύντομα. Επίσης, να ξέρεις ότι δεν είσαι ο μόνος/η που περνάς αυτό. Μην νιώσεις ποτέ ντροπή ή άσχημα για τις πράξεις κάποιου άλλου. Σου εύχομαι δύναμη και σε εσένα και στη μητέρα σου και γρήγορα να σταθείτε στα πόδια σας και να το αφήσετε πίσω σας όλο αυτό σύντομα.
Και πολύ καλά κάνατε!Αλλά να ξέρεις μικρέ μου φιλαρακο πως αυτά τα πράγματα τα κάνουμε στα μουλωχτά για να μην έχουμε τις συνέπειες του σπασίματος του σπιτιού κτλ.Μαζεύουμε τα πραγματά μας και την κοπανάμε νύχτα.Για να το γιορτάσουμε αφήνουμε τα πράγματα σε ξενοδοχείο και πάμε για ποτάκι ή αν έχουμε φτάσει πρωί πάμε για καφέ και τυρόπιτα.Ο ύπνος που θα επακολουθήσει μετά θα είναι ΛΥΤΡΩΣΗ.Εννοείται ότι έχουμε αλλάξει αριθμό στο τηλέφωνο μέρες πριν.Αν θέλουμε να μπούμε στον κόπο στέλνουμε και ένα γράμμα,από μέρος όμως που δε σκοπεύουμε να μείνουμε καιρό,για να σκυλοβρίσουμε αυτόν που παρατήσαμε.Μερικοί άνθρωποι δεν αξίζουν ΤΙΠΟΤΑ άλλο εκτός από το να τους παρατήσεις στα ξαφνικά.Θα τους τσούξει όσο το δυνατόν περισσότερο.Μη σε νοιάζει η συγγένεια,γρήγορα θα σου περάσει.Μιλάω εκ πείρας.
Μπράβο στη μητέρα σου και σε εσένα για το κουράγιο σας. Φαντάζομαι έχεις και το σχολείο και όλα αυτά πάνω από το κεφάλι σου, πρέπει να είναι πολύ πισετικη κατάσταση και ψυχοφθορα. Πολλοί δήμοι έχουν συμβουλευτικη ειδικά για τέτοιες καταστάσεις δωρεάν, πάρε ένα τηλέφωνο στο δημαρχείο της περιοχής σου να ρωτήσεις. Θα σας βοηθήσουν να το διαχειριστειτε όλο αυτό. Κουράγιο, η ζωή από εδώ και πέρα μόνο καλύτερη και ήσυχη θα γίνει.