ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2020 | 23:30

Εύρεση συντρόφου στα 45;Δύσκολο έως αδύνατο.

Γιατί οι συνομίληκοί σου είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεσμευμένοι.Γιατί ο κύκλος σου είναι περιορισμένος και είναι δύσκολο να διευρυνθεί άρα οι πιθανότητες για νέες γνωριμίες είναι εξαιρετικά περιορισμένες.Γιατί στο μυαλό των περισσοτέρων κυριαρχεί η αντίληψη ότι αν σε αυτή την ηλικία δεν έχεις "αποκατασταθεί" όλο και κάποιο κουσούρι θα έχεις.Γιατί η εμφάνισή σου δε βοηθάει πλέον στο να τραβάς τα βλέμματα και για να δει κανείς τα όποια σου χαρίσματα, θα πρέπει πρώτα να σε γνωρίσει.Τι κάνεις λοιπόν όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη δυσχερή θέση; Συνεχίζεις να ελπίζεις και το παλεύεις με τις λιγοστές ευκαιρίες που έχεις ή το παίρνεις απόφαση και αρχίζεις να ξεσκονίζεις το ράφι; Και κυρίως, πως παίρνεις την απόφαση να παραιτηθείς, όταν μέσα σου γνωρίζεις ότι και διάθεση για ζωή έχεις και συναισθηματική κάλυψη μπορείς να προσφέρεις;Για την ώρα επιλέγω την ελπίδα και την προσπάθεια, αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμη θα έχω τις αντοχές.Θα εκτιμούσα ιδιαιτέρως τις απόψεις σας, κυρίως από ανθρώπους κοντινής ηλικίας ή που έχουν περάσει από αυτή τη φάση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι γνώμες των υπολοίπων δεν έχουν αξία.ΥΓ. Οι νεότεροι και οι νεότερες που τα βλέπετε όλα μαύρα επειδή ζείτε μεσ'στη μοναξιά, σκεφτείτε πόσο πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τους μεγαλύτερους που βρίσκονται σε αντίστοιχη θέση.
8
 
 
 
 
σχόλια
Μπορείς να διευρύνεις τον κύκλο σου με εξόδους και αν αυτό δεν πετύχει, μπορείς κάλλιστα να κατεβάσεις μια από τις εφαρμογές γνωριμιών στο κινητό σου και να ξεκινήσεις από εκεί (βέβαια πάντα με ασφάλεια).
Δεν λες αν είσαι άντρας ή γυναίκα.Αν είσαι γυναίκα,μπορείς να προσεγγίζεις η ίδια και να γνωρίζεις άντρες πανεύκολα.Από ανύπαντρους/χωρισμένους της ηλικίας σου μέχρι μικρότερους που ψάχνουν μεγαλύτερες.Αν είσαι άντρας,μόνο το καλό εισόδημα μπορεί να σε σώσει.Αλλιώς δύσκολα.
Βέβαια να μην ξεχνάμε οτι γενικά αν ο άλλος ειναι δύσκολος χαρακτηρας (να μην τα εχει βρει με τον εαυτο του, πολλα απωθημένα και κόμπλεξ) ειναι και δύσκολο να κανει σχέσεις.
Απο ότι καταλαβα εισαι γυναικα. Θα σου έλεγα ναι να μη σταματησεις να ψαχνεις γιατι ποτε δεν ξέρεις που θα βρεθεί. Εννοώ γνωριμιες, εννοώ ραντεβού και κάπου καπως θα γινει κατι. Η αδράνεια δεν φέρνει αλλαγες. Ξέρω γνωστούς και φιλους που ναι ειναι 45+ και έκαναν σχεσεις και γάμους έπειτα κάποιοι απο αυτους. Αντρες γυναίκες ναι. Φυσικά και συμφωνω οτι μεγαλωνοντας στενεύει ο κύκλος των προσώπων και απλα εγκλωβίζεσαι. Βέβαια γνώμη μου όσο παραμενεις κοινωνικός και εννοώ όλο το φάσμα της κοινωνικότητας απο εξόδους μέχρι εφαρμογες μέχρι φιλους μέχρι γνωστούς, απλα να εχουμε τις κεραίες ανοιχτές και να δίνουμε ευκαιριες σε νέες γνωριμιες. Και το ένα φέρνει το αλλο. Κάποιος θα σου κανει κλικ, κάποιος θα σου αρέσει περισσοτερο, με κάποιον θα προχωρησετε. Ετσι παει. Απλα να μην εγκαταλειπεις.
Είμαι από τους λίγους που πάτησα ταυτίζομαι. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι καθώς περνάνε τα χρόνια οι πιο όμορφοι και πετυχημένοι άντρες και γυναίκες είναι πιο πιθανό να είναι σε σχέση . Τυλίγονται από νωρίς για τον απλό λόγο ότι από το αντίθετο φύλο δέχονται πολύ μεγαλύτερη ανταπόκριση. Στατιστικά μιλάμε πάντα ,πάντα θα υπάρχουν και αποκλείσεις αλλά είναι τόσο μικρές που καθώς περνάνε τα χρόνια γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεις αυτό που ψάχνεις.
Ντροπή στην ηλικία σου τέτοια κλάψα.Αν δε μπορείς να γνωρίσεις κόσμο από δραστηριότητες, αν δεν έχεις μάθει να προσέχεις τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου, αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση, πίστεψέ με, δε χρειάζεσαι σύντροφό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ