ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2020 | 17:57

Λυπάμαι

Τις γάτες και τους σκύλους που εκτελούνται από τα οχήματα.ειμαστε άνθρωποι? το παρατάνε κανένας δε σταματάει να τα μαζέψει και το πιο απάνθρωπο αυτοί που συνεχίζουν να τα πατάνε.δε βλέπω σωτηρία σ αυτή τη χώρα πραγματικα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εννοείς τις γάτες και τους σκύλους που εσείς οι δήθεν φιλοζωοι κλειδώνεται στα σπίτια σας και αφήνετε αδέσποτα όταν τα βαρεθείτε.Που με τις σειρά τους ζευγαρώνουν με άλλα αδέσποτα και βγαίνουν στους δρόμους και σκοτώνονται γιατί η πόλη δεν είναι το φυσικό τους περιβάλλον και δεν μπορούν να προφυλαχθούν.
Τα σκοτωμένα ζώα είναι, κατα πάσα πιθανότητα, πατημένα απο φορτηγά. Τα ΙΧ παθαίνουν σημαντικές ζημιές αν χτυπήσουν σκύλο (όχι τόσο στις γάτες).
Ναι,δεν ξέραμε να λύσουμε εμείς τα προβλήματα της χώρας.Το έχουνε βρει εύκολο και καραμέλα με τα κορόιδα τους εθελοντές και δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ.Ένα σκασμό λεφτά σε φόρους και ανταποδοτικότητα ΜΗΔΕΝ.Οπότε,αντί να γκρινιάζεις για την κατάσταση κοίτα στις εκλογές να ψηφίζεις σωστά.Αυτή είναι η δουλειά τους,να λύνουν προβλήματα.Όποιος δεν το κάνει:ΣΠΙΤΙ!Δε θα βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ