ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2020 | 23:14

Μπουτακια

Τα μπουτακια μου παντα ήταν πιο γεμάτα απ το υπόλοιπο σώμα. Είμαι μεσογειακή τι να γίνει.Από μικρή δεν με απασχόλησαν ποτέ τα παραπάνω κιλά κ έβαζα ένα σωρό σορτσάκια Από τα αγόρια έχω λάβει κοπλιμέντα "αχ τι ζουμερά που είναι" "πόσο θέλω να τα πιάνω"Θέλω να πω κορίτσια πως αυτά που γράφουν περί αυτοπεποίθησης και νομίζετε ότι είναι κουραφέξαλα... Μαντέψτε.... Είναι αλήθεια! Όπως βλέπεις τον εαυτό σου σε βλέπουν.Είστε οι πιο όμορφες!
6
 
 
 
 
σχόλια
Και εγώ έχω προσωπικά δεν μου αρέσουν. Είμαι αδύνατη αλλά αναλογικά με το υπόλοιπο σώμα είναι μεγάλα. Δεν πα να αρέσουν στους άλλους, από εμένα είναι όχι.Βέβαια, δεν θα κάτσεις να σκάσεις.... Γενικά είναι οκ να μην σου αρέσει ένα σημείο του σωματός σου η να μην θεωρείς τον εαυτό σου όμορφο. Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι οι εμφάνιση μετράει τόσο όσο λέμε..
Μαρεσουν τα μπουτια στις γυναικες ναι!Είναι σέξυ και ειναι υπεροχο να το δειχνεις και εσυ και ολες γενικα,να δειχνετε οτι σας αρεσει το σωμα σας και το γουσταρετε!Εξ Οτι γουσταρεις κανεις κι αναφορα δε δινεις.