ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2020 | 15:09

Κλάμα

Μου φαίνεται αστείο όταν λένε 35χρονες μεταξύ τους ότι είναι "μπουμπούκια". Υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για άντρες; Πχ να λέει ο ένας στον άλλον: σαν μπουμπουκάκι τραινταφυλλιάς είσαι φίλε μου. Θα τους κρεμάσουν κουδούνια, σαχλαμάρες από μια ηλικία και μετά μόνο στις γυναίκες επιτρέπονται.
10
 
 
 
 
σχόλια
Μου φαίνεται υπερβολική η έκφραση μπουμπούμπουκι. Μία πιθανή ερμηνεία είναι να το λένε για να αναπτερώσουν το ηθικό τους επειδή μεγαλώνουν.(Υποθέτω ότι είναι η φαση που συνειδητοποιούν ότι μεγαλώνουν...)
Μια χαρά είναι και οι τριανταπεντάρες και οι σαραντάρες και όλες.Με παιγνιώδη διάθεση θα το λένε ότι είναι μπουμπούκια, δε νομίζω ότι σε σοβαρή συζήτηση σκιαγράφησης του προφίλ του, θα εκφραστεί κάποιος άνθρωπος έτσι για τον εαυτό του.Εξάλλου δεν είναι κάτι κακό.Μια χαρά είναι τα μπουμπούκια, ο καθένας ας αισθάνεται όπως θέλει.Κι οι άντρες, αν θέλει να πει ο ένας στον άλλο ότι είναι σαν μπουμπουκάκια τριανταφυλλιάς, κανένα πρόβλημα, αν αρέσει σε κάποιον να λέει κάτι τέτοιο στον φίλο του.Ο καθένας ας εκφράζεται όπως θέλει.Αν σου το πουν εσένα, μην το δεχτείς, αν δε σου αρέσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλοι πρέπει να σκέφτονται έτσι.
Αν εγώ ανεβάσω εξομολόγηση και γράψω ότι έχω ακούσει 70αρηδες να αποκαλούν ο ένας τον άλλο "παλικάρι" μου και "αγορινα" μου(αλήθεια,το έχω ακούσει)εσύ θα γελάσεις ή θα κλάψεις; Πάντως η τριανταφυλλιά,είναι θηλυκού γένους.
Η θελκτική γυναίκα στα μάτια των αντρών μπορεί να είναι κάτι γλυκό , μωρουδίστικο χαριτωμένο και για αυτό οι γυναίκες λένε ότι είναι μπουμπούκια. Ο θελκτικός άντρας μπορεί να είναι το αντίθετο , ο ώριμος, ο μεγάλος , που τα καταφέρνει στα δύσκολα, οπότε λένε άλλου είδους σαχλαμάρες αυτοί παρά ότι είναι μπουμπούκια.
Η δύναμη μιάς γυναίκας είναι η ομορφιά της, τουλάχιστον στις περισσότερες. Το θέμα είναι ότι οι γυναίκες εξωτερικά χαλάνε πιο γρήγορα απο ότι οι άντρες σε συνάρτηση με τον χρόνο πάντα. Εκεί στα 35 είναι ήδη έκδηλη η βιολογική φθορά. Ώς αποτέλεσμα προσπαθεί να αλληλουποστηρίξει η μία την άλλη με αυτές τις εκφράσεις,κυρίως για να τα ακούνε οι ίδιες.