ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2020 | 16:42

Παρωπίδες και συζήτηση για ρούχα

Μερικές γυναίκες πιστεύουν ότι σε όλες αρέσει να τραβάνε τα αντρικά βλέμματα με πολύ κοντά φορέματα ή αποκαλυπτικά ντεκολτέ. Αν κάποια κοπέλα πει το αντίθετο πιστεύουν ότι έχει κάποιο κουσούρι (πολλή γεμάτη, πολλή αδύνατη ειδικά στο στήθος και στον πισινό, πολλή κοντή ή πολλή ψηλή και άχαρη). Μια φίλη μας είπε σε ένα φόρουμ ότι δεν της αρέσει να φοράει αποκαλυπτικά ρούχα και οι άλλες κοπέλες της λέγανε ότι σίγουρα δεν μπορεί να τα υποστηρίξει. Η φίλη μας έχει φανταστικό σώμα, κάνει από μικρή κολύμβηση χειμώνα καλοκαίρι και είναι δασκάλα της yoga :D
5
 
 
 
 
σχόλια
Απ! Να και το δίπολο αποκαλυπτικά vs μη αποκαλυπτικά ρούχα. Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με τα τσίτια των άλλων.Ότι και να λέτε, ο τρόπος ένδυσης είναι απόλυτα προσωπική επιλογή και ουδεμία σχέση έχει με τον εκάστοτε σωματότυπο, χρώμα, φύλο και ηλικία. Ακόμη πιο άσχετη και κυρίως άκυρη είναι η αποψάρα του κάθε τριτοτέταρτου για το τί επιλέγει να φοράει ο καθένας μας. Τώρα, αν θέλετε να βάλουμε πραγματικά το θέμα επί τάπητος, όποτε είστε έτοιμοι συζητάμε για την κακοήθεια, το κουτσομπολιό, τον πλασματικό νεοσυντηρητισμό, την αστεία απόπειρα ελέγχου στα σώματα και τις επιλογές μας και το πόσο none of your f*cking business είναι τελικά οι ενδυματολογικές επιλογές των άλλων ανθρώπων.
Καλή αφορμή να γράψω κάτι σχετικό που ήθελα . Είχα πετύχει πέρσι σε λεωφορείο μια κοπέλα που ήταν ντυμένη με πολλά ρούχα μάρκας πάνω της. Και καθόμουνα και στεφτόμουνα πόσο αντιερωτική ήταν. Ενώ είχε ακριβά ρούχα πάνω της σκεπασμένη όλη με κυριλέ υφές , δεν σου έβγαζε τίποτα ερωτικό. Αντίθετα βλέπεις άλλες κοπέλες με ένα απλό t-shirt με μία κοντή φόρμα και πέδιλο και με τα βίας κρατιέσαι .
Μια ωραία γυναίκα, μπορεί να αναδείξει τη σιλουέτα της με όμορφα ρούχα και δεν είναι ανάγκη να είναι αποκαλυπτικά, αλλά θηλυκά. Κάλλιστα μπορεί να είναι γοητευτική με ένα απλό τζιν και κοντομάνικο, με ένα ρομαντικό φόρεμα ή ακόμη και με αθλητικό ντύσιμο.