ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2020 | 03:56

Βαρέθηκα....

Είμαι 18 χρόνων. Από μικρή θυμάμαι στο δημοτικό ήθελα να τα έχω με όλους καλά ( γνήσιο τοξοτακι) το ίδιο και με τις φίλες μου, την οικογένεια μου κτλ. Τελείωσα το λύκειο φέτος και παρατήρησα τον εαυτό μου. Όλη την ώρα να σκέφτομαι "αν το πω αυτό θα με παρεξηγήσουν" ή "αν γίνει αυτό θα με μισήσουν". Βαρέθηκα να βάζω το συμφέρον μου ποιο κάτω για να είναι η άλλοι χαρούμενοι. Καιρός να κοιτάξω τον εαυτό μου, δυστυχώς ο κόσμος τώρα θα ανοιχτεί μπροστά μου και χρειάζεται να είμαι λίγο ποιο ψυχρη. Όσοι θα καταλάβουν θα μείνουν στο πλάι μου. Οι υπόλοιποι, συγνώμη, βαρέθηκα να είμαι η "καλή με όλους"
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν χρειάζεται να είσαι το καλό κορίτσι με όλους, να είσαι πάντα ευχάριστη ή να φοβάσαι βνα μη παρεξηγηθεις. Αν ο άλλος σε προσβάλει απαντά του με τον ίδιο τρόπο , υποχωρήσεις με μέτρο και αν σ αρέσουν ,και το όχι είναι όχι ,αν δε το σέβονται ας το κοιτάξουν αυτοί.
Γνήσιο ''τοξοτάκι'', επειδή έχω παραπάνω από τα διπλά σου χρόνια, θα σου πω το εξής απλό όσο σκληρό και αν ακουστεί: όποιος προσπαθεί να ''τα έχει με όλους καλά'', συνήθως είναι ''προβληματικός'' με τον τρόπο του.
"Γνήσιο τοξοτάκι" μου ήρθε μια αναγούλα είναι η αλήθεια....είσαι 18 χρονών δεν είσαι 50χρονών κυράτσα που κάθεται και βλέπει μενεγάκη και ακούει την λίτσα πατέρα....σταμάτα να ασχολείσαι λοιπόν με ανούσιακαι ηλίθια πράματα τώρα που είναι νωρίς.Στο θέμα σου τώρα ναι προφανώς αν βάζεις τους άλλους πάνω απο εσένα και προσπαθείς πάντα να τους ικανοποιήσεις μόνο χαμένος/η θα βγείς οπότε καλά κάνεις και το αλλάζεις αυτό...