ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2020 | 03:26

Αξίζω

Αξίζω μια δεύτερη ευκαιρία μετά από έναν αποτυχημένο γάμο; με παιδάκι 4 ετών. Ειμαι γυναίκα μόλις 30 αλλά άνεργη χωρίς υπόβαθρο από πίσω (λεφτά από γονείς, βοήθεια..) Ένα πτυχίο μόνο που χρησιμοποιησα ελάχιστα. Σκέφτομαι το διαζύγιο. Θέλω να ξαναερωτευτω. Έφαγα πολλη υποτίμηση από τον άνθρωπο που έκανα πατέρα... Έκλαψα, φώναξα αλλά δεν πάει άλλο. Το μόνο που ξέρει ως ενδιαφέρον είναι να με ζηλεύει παθολογικά.
5
 
 
 
 
σχόλια
Φυσικά αξίζεις και δεύτερη και τρίτη ευκαιρία και να βρεις τη δύνμαη να φτιάξεις τη ζωή σου όπως εσύ τη θες.Το παιδάκι σου κι εσύ να είστε καλά, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία.Θα ξαναγαπηθείς και θα ξαναγαπήσεις.
Θα πρότεινα να φρόντιζες να εξασφαλίσεις πρώτα κάποιες ρεαλιστικές λύσεις για τα πρακτικά θέματα που θα έχεις (οικονομικά, επαγγελματικά, στεγαστικά, βιοποριστικά) με έναν ενδεχόμενο χωρισμό και με τα ερωτικά (σου), ασχολείσαι αργότερα. Πολύ αργότερα.Και, μαζί το κάνατε το παιδί. Κανείς σας, δεν έκανε την τιμή στον άλλον, να τον κάνει γονιό. Σε κάθε περίπτωση, οφείλετε να είστε συνεπείς απέναντί του. Δεν συμβαίνει πάντα αυτό βέβαια, καθώς θα πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη διάθεση εκατέρωθεν, αλλά προκειμένου να ισορροπήσετε και εσύ και το παιδί, θα πρέπει να προσπαθήσεις να εξασφαλίσεις πρώτα την ηρεμία και την ασφάλεια στην καθημερινότητά σας.

Απεργία της ΓΣΕΕ