ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2020 | 22:51

Άγχος και..

κάπου να πω τον πόνο μου..η διπλωματική του μεταπτυχιακού μου, δε λέει να τελειώσει,την κοιτάζω,με κοιταζει,την ξανακοιτάζω,κοιταζομαστε γενικά πολλές ώρες αλλά δεν τελειώνει η ρημάδα...και το μεταπτυχιακό τελειώνει.3 χρόνια το τράβηξα.Βασικό πτυχίο θα έβγαζα τόσο καιρό..σαν να μην εφτανε αυτή η στεναχώρια,μου έστειλε γραμμα και συμβολικό δωράκι ενας πρωην μου,καλό παιδί αλλά δεν ταιριάζαμε καθόλου,ολο τσακωνομασταν.Στεναχωρήθηκα,ζορίστηκα,2 μερες έλεγα να του απαντήσω αλλά αμα ξαναπισωγύριζα ,πάλι τα ίδια θα γίνονταν και ήδη το άγχος μου έχει ξεφύγει αυτό το διάστημα.Πίνω και καφέδες διπλή δόση να τονωθώ και μόνο αυπνία μου φέρνουν...παραγωγικό γραψιμο μηδέν!Άμα τελειώσει,ενα μπουκαλι κρασί μόνη μου θα πιω να το γιορτάσω!!Αυτά..thanks for watching.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγω στέλνω ενα μπουκαλι κρασί απο τώρα και σε προσκαλώ να το πάρεις απο τωρα, μήπως κάπου σε βοηθησει και αυτο, στην ψυχολογια? Στην διπλωματική? Υπομονή και θα τελειώσει κι αυτο και θα λες μετα σαν ολους μας, αχ να είχε κι αλλο. Να είσαι καλά και καλη συνεχεια!