ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2020 | 20:43

Συμπέρασμα

Όσο καλός είσαι τόσο πολύ σε πιάνουν κορόιδο. Αν τους σνομπάρει τρέχουν από πίσω οι άνθρωποι, σου δίνουν αξία μέσα τους, αναρωτιουνται γιατί δεν σου κάνουν.
5
 
 
 
 
σχόλια
Κορόιδο εισαι αμα πιαστεις. Αμα συνεχιζεις ενώ ξέρεις οτι πιάνεσαι κορόιδο και συνεχιζεις τη συμπεριφορά ξανά τοτε δεν εισαι καλός εισαι ηλίθιος που δεν βλεπεις οτι όλο αυτο μονο βλάβη προκαλει σε σένα. Και δεν το κοβεις. Εκεί για μενα εισαι ηλίθιος. Το σνομπ που λες το μεταφραζω ως φτύσιμο λες οτι αμα φτυσεις κάποιον τόσο πολύ κολλάει οχι όμως ολες τις φορες. Λίγο μπερδεμένα τα χεις. Κάποια στιγμή και ο καλός βρίσκει κι αυτός καλό.. Κι αν όχι το ρίχνει στο γιαλό. Όταν θα την πάθεις , Και το πάθημά γίνεται μάθημά για να μην ξανά πάθεις .Καλός στους καλούς και χείριστος στους χειρότερους, έτσι πάει
Οκ, όλα αυτά περί καλοσύνης κλπ εγώ τα βρίσκω παρλαπιπες.Μου θύμισες πάντως μια κοπέλα που πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο. Η συγκεκριμένη ήταν άτομο που με εκνευριζε αφάνταστα, γιατί της άρεζε πολύ να επιδεικνύεται. Και επειδή δε μου είναι καθόλου εύκολο να κρύψω τον εκνευρισμό μου, της την έλεγα συνεχώς. Είχε δημιουργηθεί μια κόντρα μεταξύ μας. Γενικά ήταν πολύ ψηλομύτα, γιατί την είχε δει η famous του σχολείου. Θυμάμαι λοιπόν ότι ενώ ήταν πολύ σνομπ και ενώ εγώ την έκραζα συνεχώς μέσα στα μούτρα της, εκείνη προσπαθούσε συνεχώς να μου τραβήξει την προσοχή και να με κάνει να της πω μια καλή κουβέντα, να συμφωνήσω σε κάτι μαζί της. Ένας κοινός μας φίλος υποστήριζε ότι ηθελε επιβεβαίωση και από εμένα, ακριβώς γιατί της πήγαινα κόντρα και δεν την κολακευα όπως όλοι οι υπόλοιποι. Νομίζω πως είχε δίκιο τελικά.
Βρε τι μας έχει βρει στην γηραιά ήπειρο. Όταν είσαι ΑΔΥΝΑΜΟΣ σε πιάνουν κορόιδο, όχι όταν είσαι "καλός". Και όχι δεν κυνηγάνε όποιον τους σνομπάρει, εκτός και αν μιλάμε για κουφιοκέφαλους. Απλά στους περισσότερους ανθρώπους αρέσουν όσοι δεν γίνονται χαλί, δεν εκτιμούνε όσους δεν βάζουν όρια και το έχω πει αμέτρητες φορές: η συντριπτική πλιεοψηφία του κόσμου έλκεται από ανθρώπους με δυνατή προσωπικότητα. Δεν υπάρχει καλοσύνη που να στέκεται από μόνη της, έτσι έχουν βαφτίσει σύγχρονοι άνθρωποι την αδυναμία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ