ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2020 | 18:42

Χώρισα με την κοπέλα μου

Είχα 3 χρόνια σχέση με μια κοπέλα με την οποία ένιωσα πάρα πολλά συναισθήματα. Ο λογος που χωρίσαμε είναι επειδή δεν μπορώ να της προσφέρω όσα θέλει, ταξίδια, εξόδους κτλ. Εχω μια μικρή δουλειά που δεν μου προσφέρει καλό μισθό με σκοπό να μην μπορούσα να της πρόσφερα όσα ήθελε. Προσπαθούσα όμως γιατί ήμουν και είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της. Όταν την ρώτησα γιατί πήρε την απόφαση να χωρίσουμε ήταν γιατί θέλει να βιώσει και άλλες εμπειρίες και από εκεί και πέρα δεν ξαναμιλήσαμε... δεν ξέρω πραγματικά, εγώ της φερομουν τόσο όμορφα και έκανα τα πάντα για να την κάνω ευτυχισμένη την είχα πάνω από όλους.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν χρειαζεται να της προσφέρεις εσυ. Το ζευγάρι πρέπει να μοιράζεται τα έξοδα. Δεν λέω, οι γυναίκες από τη φύση μας θέλουμε κάποια πράγματα αλλά όχι κι ετσι. Εγω με τον δικό μου τα ειχα 4 χρόνια και τον άφησα νσ πληρώσει μόνο στο πρώτο ραντεβού και μέσα στα επόμενα χρόνια, μόνο 2-3 φορες που δεν είχα λεφτά για να βγω. Ένα λουλούδι και η αγάπη σου είναι αρκετη. Αν ψάχνει κάποιον να της πληρώνει τις εξόδους δυστηχως τότε δεν σ'αγαπησε.
Ανεξάρτητα από τη συμπεριφορά της κοπέλας, έχε στο νου σου ότι δεν πρέπει, ούτε να θέλεις, να έχεις τον οποιονδήποτε "πάνω από όλους" και να δίνεις θα πάντα στον άλλον. Να το θυμάσαι πάντα αυτό και να το έχεις σαν απαράβατη αρχή στη ζωή σου. Κανείς δεν είναι τόσο σημαντικός όσο νομίζεις, ούτε πρέπει να τον θεωρείς ως τέτοιον, άσχετα από τα όποια "πολλά κι έντονα" συναισθήματά σου. Ο εαυτός σου είναι πάνω από τον κάθε έρωτα, όσο "άσχημο" κι αν σου ακούγεται αυτό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ