ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.8.2020 | 17:30

Προβλήματα με πεθερά

Πριν 3 μήνες γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι.Λόγω της εργασίας μου το αφήνω στη πεθερά μου η οποία κάθεται στον από κάτω όροφο. Με πειράζουν πολλά πράγματα που κάνει και της την λέω συνέχεια. Όπως το δείχνει σε συγγενείς από βιντεοσυνομιλια, της έχω πει να μην το σηκώνει για να μην το μάθω στα χέρια και εκείνη συνεχίζει και το σηκώνει (από ότι μου λέει από αγάπη, γιατί είναι το πρώτο της εγγονι και δεν αντιστέκεται) επίσης το βγάζει φωτογραφίες και της έχει στο κινητό της χωρίς να με ρωτήσει με σκοπό να της την λέω συνέχεια. Εκείνη συνεχώς μου λέει πως το κάνει από αγάπη αλλά εγώ νευριάζω με ολα αυτά που κάνει. Κάπου έλεος. Δεν ξέρω πραγματικά που μπορώ να φτάσω γιατί πιστεύω πως όλα αυτά τα κάνει επίτηδες.
7
 
 
 
 
σχόλια
Θέλω λίγο να ηρεμήσεις. Η γυναίκα χαίρεται που κρατά το εγγόνι της. Τώρα με τις φωτογραφίες τι πιστεύεις,ότι θα τις πουλήσει στο dark web? Ενθουσιασμένη είναι η κακομοίρα και θέλει να μοιραστεί την χαρά της. Από τη στιγμή που σου κάνει τη χάρη που της ζήτησες, θεωρώ εντελώς ανούσια αυτά τα παράπονα. Μάλλον έχεις άλλα θέματα αλλά το πας απ'έξω απ'έξω.
Μαλλον το βασικο προβλημα ειναι η αντιπαθεια σου για την πεθερα σου. Υπηρχε σιγουρα και πριν το παιδι. Μην χρησιμοποιεις ως οπλο το παιδι , δεν του αξιζει να ειναι αναμεσα σε εντασεις για να ξεχαρμανιασετε εσεις τις διαφορες σας. Φανταζομαι οτι και η πεθερα σου θα εχει το μεριδιο που της ανηκει σ αυτην την εριδα κανοντας του κεφαλιου της και αγνοωντας σε. Αλλα γιατι να μην μοιραζεται τη μοναδικη χαρα της ηλικιας της , ενα εγγονι, με τους αλλους; Μηπως εχει αλλες;
Εμενα μια χαρά μου φαίνεται η πεθερά σας και φυσικά ότι κάνει το κάνει από αγάπη. Αντι να της λέτε και ευχαριστω που σας βοηθά και μάλιστα με την καρδιά της, της τη λετε και από πάνω; μην θεωρείτε πάντως τη βοήθεια της δεδομένη γιατι δεν είναι.
Πρέπει να σου ζητήσει την άδεια για να βγάλει φωτογραφία; Πρώτη φορά το ακούω. Όταν λες δεν ξέρεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις, τι εννοείς; Ό,τι και να εννοείς κοίτα να βρεις άλλη λύση για το μωρό γιατί ακόμη δεν ξεκινήσατε και είσαι στην πρίζα. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αντιπαθείς την πεθερά σου και δεν σου αρέσει να κρατάει την μικρή.Το να της λες συνέχεια τι σε ενοχλεί δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτε μακάρι να τα λες τα επόμενα 100 χρόνια. Μάλλον ένα ευχαριστώ που σε βοηθάει δεν έχεις σκεφτεί όμως να πεις, ε; Την κριτικάρεις και μάλιστα συνέχεια όπως λες.Νοιώθεις όπως νοιώθεις, συζήτησέ το με τον άντρα σου και βρείτε μαζί μια λύση.
Συμφωνω με Πενθεσίλεια. Δεν ξερω γιατι δεν περασε το σχολιο.(μας κανετε τον σχολιασμό απαλευτο).Η κυρια της εξομολογησης εχει βολευτει με σπιτι ετοιμο και απαιτει και δωρεαν διευκολυνση στην πλατη της πεθερας της. Οταν σου δινουν δεν απαιτεις. Δεν ειναι καθολου αυτονοητο οτι η πεθερα θα κρατα το παιδι σου και θα ξεβολευτει αυτη για να βολεψει εσενα.