ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2020 | 16:06

Παλιό-2020

Αν το σκεφτούμε καλά, το 2020 είναι η πιο άσχημη χρονιά μέχρι στιγμής με όσα γίνονται στον κόσμο.Πού να το ξέραμε όταν το γιορτάζαμε την Πρωτοχρονιά.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν θα το έλεγα ακριβώς ανόητο. Ίσα ίσα, γιορτάζεις για να περάσεις καλά τώρα στο παρόν. Δεν γιορτάζεις για το μέλλον και γι αυτό που πρόκειται να συμβεί.Αν και με αυτή την οπτική να το δει κανείς, κάποιος που μπορεί να "φύγει" πχ διασκεδάζοντας τα γενέθλια του την προηγούμενη μέρα, μπορείς να πεις τουλάχιστον πέρασε καλά στην ζωή του ή τουλάχιστον γιόρτασε τα γενέθλιά του και "έφυγε" ευδιάθετος.Με αυτήν την λογική όμως, είναι ανόητο να δουλεύουμε τότε, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο.Όπως καταλαβαίνεις, θα πρέπει να δουλέψεις για να επιβιώσεις και να διασκεδάσεις ώστε να έχεις καλή ψυχική υγεία, μέχρι να έρθει η οποιαδήποτε ανατροπή.Αν δεν τα κάνεις αυτά, έτσι κι αλλιώς είσαι ζωντανός νεκρός. Το θέμα είναι να ΖΗΣΕΙΣ την ζωή σου. Από εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου το πως θα επιλέξει κανείς να διασκεδάσει, είτε κλαμπάκια, παρτυ και ποτά είτε ταξίδια και εκδρομές, είτε με επιτραπέζια και playstation στο σπίτι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ