ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.8.2020 | 13:50

πετυχημένη " επαγγελματικά" - αποτυχημένη "προσωπικά";;;

Μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια καθώς είμαι στα 23 μου και ακόμα σπουδάζω κατάφερα και βρήκα δουλειά σε μια μεγάλη εταιρεία πάνω στο κομμάτι που με ενδιαφέρει. Όλοι αναρωτιούνται πως τα κατάφερα και με πήραν...Από ότι φαίνεται δεν πίστευαν και πολύ σε εμένα... Με ρωτάνε συνεχώς αν έχει δουλειά και αν δουλεύω εκεί ακόμα παρ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε αυτό το διάστημα σαν χώρα. ..σαν να περιμένουν να τους πώ ότι δεν έχουμε καθόλου δουλειά για να ηρεμήσουν!Ξαφνικά όλοι οι "φίλοι" μου έχουν απομακρυνθεί όχι γιατί απομακρύνθηκα εγώ αλλά γιατί ζηλεύουν.... γιατί εγώ και όχι αυτοί που έχουν πάρει ήδη πτυχίο…. έτσι νιώθω Ζηλεύουν που εγώ κατάφερα να ανέβω ένα σκαλοπάτι παραπάνω από αυτές;;; δεν ξέρω αλήθεια Και εκεί που δεν είχα δουλειά και είχα φίλες, τώρα έχω δουλεία και είμαι τελείως μόνη μου. Ξυπνάω με όρεξη καθημερινά για να πάω στη δουλεία μου και όταν σχολάσω κλείνομαι σπίτι μου όλη μέρα μέσα.Και δεν είμαι άνθρωπος που υπερηφανεύομαι για την επιτυχία μου, δεν νιώθω ότι κατέκτησα όλο τον κόσμο ούτε πιστεύω πως αυτή η δουλεία με κάνει να είμαι κάτι καλύτερο από αυτές. Έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπάνε και τους αγαπώ αλλά αυτό το διάστημα είναι μακριά μου- και εκεί που είχα μια μικρή - μεγάλη επιτυχία όπως θες ονόμασε την- κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους που πίστευα ότι είναι φίλοι μου δεν χάρηκαν με τη χαρά μου και απομακρύνθηκαν. Ίσως φταίω και έγω...δεν ξέρω! και ούτε θέλω να ξαναμπούν στη ζωή μου. Απλώς ξαφνικά έμεινα μόνη μου χωρίς παρέες και φίλους. Μεχρι και μπάνιο μόνη μου πηγαίνω.... Αυτά... ήθελα κάπου να μιλήσω… όλες οι απόψεις και συμβουλές σας δεκτές!Καλό δεκαπενταύγουστο σε όλους.. με ανθρώπους που σας αγαπάνε και τους αγαπάτε!
4
 
 
 
 
σχόλια
Όντως υπάρχουν άτομα που εξαφανίζονται με την ευτυχία σου.Όμως στα -μόλις- 23 σου θα σε συμβούλευα να κρατάς μικρό καλάθι όσον αφορά τις επιτυχίες σου.Έχεις μια ολόκληρη ζωή μπροστά σου και ο δρόμος δεν είναι πάντα άσφαλτος.
Αν όντως σε ζηλεύουν, καλά κάναν και βγήκαν από τη ζωή σου.Αλλά έχω την εντύπωση ότι, ειδικά αν είσαι μακριά και δε βλέπουν την πρόοδο σου, μετά από λίγο σταματούν να ασχολούνται.
Στην εποχή που διανύουμε ολοι ζηλεύουν όταν δεν πετυχαίνουν τους στόχους τους. Ειδικά όταν από το πουθενά μερικοί εξελίσσονται από το μηδέν. Λογικό είναι να απορουν πως βρήκες μια τόσο καλή δουλειά πριν τελειώσεις ακόμα τις σπουδές σου αλλά και χωρίς προϋπηρεσία. Άλλοι μάχονται με νύχια και με δόντια και δεν τα καταφέρνουν ενώ άλλοι χωρίς να κουνησουν το δαχτυλακι τους δίνονται απλόχερα οι ευκαιρίες. Εσύ μην δίνεις σημασία ζήσε την ζωή σου όπως θέλεις. Ο θάνατος σου η ζωή μου όπως λέγανε οι παλιοί.
Βασικά πολύ σπάνια θα συναντήσεις ανθρώπους που να χαίρονται πραγματικά με τη πρόοδό σου, είτε αφορά τα επαγγελματικά είτε τις προσωπικές σου σχέσεις. Οι πιο πολλοί θα είναι δίπλα σου αν σε έχουν ανάγκη και μετά θα σε κάνουν πέρα, επειδή θα τους είσαι αχρείαστος/η πλέον. Όταν θα αρχίσει η ζωή σου κάπως να προκόβει, οι πιο πολλοί θα ζηλέψουν. Προσωπικά, κοιτώ να εξελίσσομαι όσο μπορώ. Μην ασχολείσαι με τους άλλους και καλύτερα να ξεχωρίζει στη ζωή σου η ήρα από το στάρι. Καλύτερα μόνη σου παρά με λύκους. Καλύτερα μόνη σου, με ένα δυο άτομα. Καλύτερα μόνη σου μέχρι να έρθουν άνθρωποι στη ζωή σου που μείνουν γιατί αξίζουν.* Από θέματα μοναξιάς, μιλάς με την ειδικό που ακούει στο ψευδώνυμο rosestar. χαχα