ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2020 | 16:43

3 στους 2 δε χωρά...

Καιρό τώρα έχω δει μια διαφορετική συμπεριφορά απέναντι μου από το αγόρι της κολλητής μου (αρραβωνιαστικός μάλιστα)! Σαν χαρακτήρες έχουμε χημεία, περνάμε καλά, γελάμε μέχρι αηδίας, συζητάμε σοβαρά, όλα μέχρι ένα σημείο όμως...τώρα τα τελευταία έχω την εντύπωση ότι δίνει περισσότερη προσοχή σε εμένα παρά στην κολλητή μου...προσπαθεί να με κάνει να γελάω, συνεχώς πλησιάζει κοντά μου για να μου μιλήσει, αραιά και που θα μου στείλει μνμ για κάτι που μπορεί να με ενδιαφέρει! Ίσως είναι ιδέα μου, δεν θέλω να αποδεχτώ ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο και προσπαθώ μέσα μου να τον δικαιολογώ...Αλλά οι υποψίες μου φουντώνουν και αρχίζω να φοβάμαι όταν με την άκρη του ματιού μου τον βλέπω να με χαζεύει και να με κοιτάζει χαμένος! Προβληματίζομαι, όχι με εκείνον! Αλλά με ΕΜΕΝΑ!!! Όσο ο καιρός περνάει αρχίζει να μου γίνεται πιο συμπαθής, δεν θα τολμούσα ποτέ να πω ότι μου αρέσει! Όμως αυτό που μου αρέσει είναι ίσως η προσοχή που μου δίνει, κάτι που το έχω ανάγκη τον τελευταίο καιρό και δεν υπάρχει κάποιος άλλος για να το κάνει! Δε ξέρω τι να κάνω! Βοηθήστε με να σκεφτώ πιο καθαρά! Αισθάνομαι πολύ άσχημα με αυτη τη κατάσταση!
7
 
 
 
 
σχόλια
Συνειδητά ή ασυνείδητα, τον χρησιμοποιείς ως δεκανίκι, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει κάποιος αξιόλογος στον ερωτικό σου ορίζοντα. Σου βγαίνει κάτι λανθάνον ερωτικό μαζί του, ακριβώς επειδή η κολλητή σου επέλεξε να είναι μαζί του οπότε θεωρείται σχέση material. Το θέμα δεν είναι τα δικά του "σήματα" για τα οποία κάνεις υπερανάλυση παραπάνω, αλλά τα δικά σου για τα οποία δεν λες σχεδόν τίποτε. Σκέψου καλά τι κάνεις, πριν γίνετε ρόιδο από επιπολαιότητες. Την κολλητή πάντως την αναφέρεις μόνο ως φυσική παρουσία και αυτό λέει πολλά.
Και άλλοι σε προσέχουν αλλά η διαφορά με τους υπόλοιπους είναι ότι ο συγκεκριμένος είναι όμορφος. Δεν έχεις κάτι να χάσεις. Ρισκαρε γιατί δεν μας συμβαίνει συχνά να μας αρέσει κάποιος τόσο πολύ. Ζηστο και ποτέ δεν ξέρεις. Η ζωή είναι μικρή για να μην κάνουμε αυτά που πραγματικά θέλουμε
Μπορεί να ειναι η ιδέα σου,οσο αφορά το ενδιαφέρον του προς εσένα...μπορεί και όχι.να βάλεις ορια και να σεβαστείς τη φιλία σου με την κοπέλα του,αν ειναι ο χαρακτήρας του να "παίζει" θα το κανει και σε άλλες,αφησε να το διαπιστώσει η κοπέλα του αυτό.μην γίνεις ΕΣΥ η αιτία για τίποτα. φίλους δεν βρίσκεις ευκολα, γκόμενους θα βρείς πολλούς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ