ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.8.2020 | 18:21

Λίγη ντροπή ορισμένοι

Εκανα μια πολύ συγκεκριμένη αναζήτηση και έλαβα ένα σωρό άσχετα μειλ που πολλά ήταν πέρα για πέρα προσβλητικά. Είπα να μην απαντήσω σε κανένα και να ξαναβάλω την αναζήτηση λίγο διαφορετικά. Το ίδιο αποτέλεσμα / ίδια άτομα και ακόμα περισσοτερες προσβολές και ειρωνείες και υβριστικά. Και ρωτάω: τι πρόβλημα έχετε ορισμένοι / οι περισσότεροι; σας ενόχλησα; οχι. σας πρόσβαλα; όχι. Τότε; δε ντρέπεστε καθολου; δε σέβεστε τίποτα; τι μισογυνισμός είναι αυτός; τόση ξηρασία πια; δεν είμαστε ζώα οι γυναίκες εσείς που βρίζετε και προσβάλετε ανώνυμα. Την επόμενη φορά θα δώσω όλα τα μειλ σας. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
4
 
 
 
 
σχόλια
Τι περιμενεις βρε κοπελα μου πες μου τι διαβασε τα σχολια στις εξομολογησεις - οι ιδιοι που βριζουν και προσβαλλουν ολους ειναι και στις αναζητησεις. Δηλαδη τι αλλαζει το κοινο; αστο μην ψαχνεις τιποτα εδω και αντε δινεις τα μειλ τους θα φτιαξουν αλλα. Δες ποσοι φευγουν δε βαζεις μυαλο σε τετοια ατομα δεν εχουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ