ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.8.2020 | 19:18

Εξομολογουμαι πως..

Όταν είναι να πάρω κάτι για εμένα αλλά ταυτόχρονα ντρέπομαι ο μαγαζατωρας να καταλάβει πως είναι για εμένα λέω να το τυλίξει για δωράκι ώστε να νομίζει πως το κάνω όντως δώρο (πρόσφατα έτσι αγόρασα πιτζάμες αρκουδάκια και ένα λούτρινο προβατάκι) όχι δεν είμαι 10 είμαι 22
9
 
 
 
 
σχόλια
Ειμαι 10 χ μεγαλυτερη σου και περυσι πηγα να αγορασω για εμενα απο φαρμακειο ενα αντηλιακο καταπληκτικο που ομως ηταν..παιδικο!!Θα το εβαζα εγω εννοειται.Παω να το πληρωσω και η πωλητρια με ρωτα αν ειναι αγορακι ή κοριτσακι.Εγω ξαφνιαστικα. Της λεω τι σημασια εχει το φυλο; Αυτη ομως επεμενε ε και της ειπα ο,τι μού´ρθε . Αγορακι και καλα. Ε και μετα κανει και μου δινει κατι παιδικα αγοριστικα δειγματακια (10!) αφρολουτρακια. Εννοειται τα περαξα. Ου μπλεξεις..
χαχαχα :D μα καλα δεν ειναι κατι για να ντρεπεσαι,σιγα,απλα πας το αγοραζεις και τελειωσες.Να μην εχουμε αυτες τις σκεψεις στο μυαλο μας.Που μας φυλακιζουν.Μα γιατι να νιωθεις ενοχές και ντροπη?Αφου τα πληρωνεις και τα παιρνεις.Σιγα για το τι θα πει ο κοσμος ή ο μαγαζατορας?Εκτος κι αν εισαι σε κανενα μικρο μερος που σε ξερουν ολοι και καλα δε θελεις να σε συζητανε.Αλλα δεν υπαρχει κανενα προβλημα σιγα δεν εγινε κατι.Μου θυμισες οταν ειχα παει σε ενα σεξ σοπ και μπαινω μεσα και λεω που εχετε αυτο?μου λεει εκει.Παω να δω και ηταν ενας αντρας και επειδη κοιταζε εκει τα προιοντα που κοιταζε τελωσπαντων γυρισε την πλατη του και κατεβασε το κεφαλι σα να ηθελε να κρυφτει απο ντροπη.Φαντασου.Οχι μη νιωθεις καθολου ετσι.Να πηγαινεις να αγοραζεις οτι σου αρεσει και να το απολαμβανεις.
Μου αρέσουν και μένα τα κάπως παιδικά πράματα και είμαι σχεδόν 35. Λούτρινα ζωάκια για διακόσμηση, σκουλαρίκια καρφωτά ( πατουσίτσες, πεταλουδίτσες κτλ).
Αχ λατρεύω τα όμορφα πιτζαμακια και τα λούτρινα αρκουδάκια <3 Με γεια σου. Φέτος μού πήρε δώρο μια φίλη ένα ολόσωμο πιτζαμακι-φορμακι Πίκατσου και πήρα τρελή χαρά.