ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.8.2020 | 22:44

Διακοπες

Εγω ολη μερα μπροστα απο τον υπολογιστη...Ο πατερας μου να κλαψομουν@@ζει ολη την ημερα σε μενα, με εχει κουρασει αφανταστα....Η αδερφη μου εχει την δουλεια της και το αγορι της...Και η μανα μου δουλευει στην πολη...Δεν αντεχω αλλο!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Εσύ είχες την τύχη να έχεις μεγαλύτερη αδελφή εγώ τι να πω που έχω μικρότερη; ειδικά γυναίκες γκομεναρες που να έχουν μια μεγαλύτερη αδελφή τις σιχαίνομαι όσο δεν πάει όλο στη μιρλα είναι και συνήθως κι εγώ κλαψουριζω γιατί ο Θεός ήταν άδικος μαζί μου και δεν με ταύτισε μαζί τους.
Να πω κάτι? Εχεις όμως και αυτα τα ατομα που βλέπεις, την αδερφή σου για παράδειγμα όποτε έρχεται ή την μαμά σου οταν γυρίζει σπίτι. Εχεις και τον μπαμπά σου κι ας γκρινιάζει. Δες τα θετικά όλων αυτών. Εχεις καποια ατομα στην ζωη σου, φαντάζεσαι να ήσουν τέρμα μονη στην απέραντη ερημία του τόπου? Αβασταχτο κάτι τέτοιο. Βρες πραγματα/ανθρωπους με τα οποία περνάς καλα, εστίασε εκει και απλα να κάνεις όνειρα και ενέργειες προς τα εκει που θέλεις. Δεν έρχονται ολα έτοιμα. Ας είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε, καποια στιγμη φεύγουν και οι άνθρωποι μας και όσα αγαπησαμε εμείς σε αυτους, και πιστεψε με τότε αναζητας καποιες στιγμες πχ ας είχα εδώ τον μπαμπά μου κι ας γκρινιαζε. Βρες τα θετικά ολων όσων εχεις και πορευσου σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ