ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2020 | 20:25

Πώς τον ξεπερνάω;

Γεια σας,Λίγη προϊστορία πριν μπω στο κυρίως θέμα. Γενικά εγώ σχέσεις δεν έχω καταφέρει να κάνω καθώς κατά πώς φαίνεται κάνω λάθος επιλογές. Δεν το ξέρω απτην αρχή, αλλά όταν φαίνεται το λήγω και δεν κάνω εκπτώσεις.Δεν θεωρώ ότι ζητάω τρελά πράγματα. Αυτό που ζητάω είναι ειλικρίνια και αποκλειστικότητα. Τι να το κάνω άμα ο άλλος μου λέει ότι με θέλει και με θυμάται μόνο όταν θέλει να .... ; Τι να το κάνω το να είναι μαζί μου και να είναι με άλλες; Νιώθω μοναξιά, αλλά δεν πληγώνομαι καθώς δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να δεθεί.Πολύ πρόσφατα γνώρισα ένα παιδί (βγαίναμε κάτι λιγότερο από μήνα). Πολύ ωραίο τυπάκι και υπήρξε ενθουσιασμός και από τις δύο πλευρές. Όταν έπιασα τον εαυτό μου να έχει έντονα συναισθήματα (κάτι πρωτόγνωρο για μενα) του έκανα μια κουβέντα και του είπα ότι ακριβώς επειδή νιώθω έτσι θέλω και ο άλλος να είναι ειλικρινής απέναντί μου. Του ξεκαθάρισα ότι εάν ήθελε να βρισκόμαστε περιστασιακά για σεξ ήμουν οκέυ με αυτό, απλώς ήθελα να ξέρω ακριβώς τι να περιμένω για να μην πληγωθώ άδικα.Αυτός από πλευράς του να δηλώνει ενθουσιασμένος και να λεει ότι δεν θέλει να με πληγώσει και ίσα ίσα που θέλει να μου παράσχει μια συναισθηματική ασφάλεια. Για ένα διάστημα ήταν όλα καλά. Βρισκόμασταν πολύ τακτικά, κοιμόμασταν μαζί, μιλούσαμε και περνάγαμε όμορφα. Και ξαφνικά για τέσσερις μέρες εξαφανίζεται.Εγώ να του στέλνω μήνυμα το πρωί αυτός να μου απαντάει το βράδυ. Ωστόσο στο facebook ήταν κανονικά ενεργός, σχολίαζε σε διάφορα post καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ και ούτε θέλω να κουράζω τις καταστάσεις και του ζήτησα να το λήξουμε, κάτι στο οποίο συμφώνησε αμέσως, γιατί όπως είπε εγώ ήμουν υπερβολική και ενώ με θέλει πολύ δεν μπορεί να μου δείχνει την προσοχή που θέλω όπως εγώ την θέλω.Στο ενδιαμέσο να μου λένε και διάφοροι φίλοι μου ότι πιθανότατα να ήμουν όντως υπερβολική και να προσπαθήσω να το διορθώσω. Και ήθελα να στείλω κάποιο μήνυμα αλλά δεν το έκανα γιατί δεν πίστευα πως το ότι έχασε το ενδιαφέρον του, ήταν στην φαντασία μου. Δεν θα είχε προσπαθήσει να μην το λήξουμε; Δεν θα έστελνε ένα μήνυμα; Τελικά, όχι απλώς έχασε το ενδιαφέρον του για εμένα, αλλά μάλλον δεν υπήρχε ποτέ. Τρεις μέρες αργότερα πήγε διακοπές με τον κολλητό του (Αυτό το γνώριζα καιρό τώρα) , σε κάποιο χωριό ξεχασμένο απ΄το Θεό (όπως μου είχε πει).Την ημέρα που πήγε διακοπές, το ίδιο βράδυ ανεβάζει ρομαντική φωτογραφία με άλλη γυναίκα. Που εντάξει. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια. Δεν ανεβάζεις ρομαντική φωτογραφία με γυναίκα που γνώρισες εκείνη τη μέρα ή και γενικά με μια γυναίκα που δεν υπάρχει κάτι σοβαρό μεταξύ σας.Δεν ξέρω γιατί επέλεξε να παίξει μαζί μου, εγώ όμως νιώθω χάλια. Προφανώς δεν θέλω να είμαι μαζί του αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να τον σκέφτομαι.Ειλικρινά, όλα τα σχόλια δεκτά.
5
 
 
 
 
σχόλια
"Τι κάνει νιαου-νιαου στα κεραμίδια" ?Προφανώς κοπέλα μου, όταν εξαφανίστηκε, τότε βρήκε την επομενη, η οποία μπορεί να είναι πιο βολική για εκείνον, από εσένα .Λοιπόν delete και προχωράς.
Πολύ λίγος ενας μήνας για να τον εμπιστευτής και να βγάλεις συναισθήματα.Μηπως να είσαι ποιο αζεμένη και οχι τόσο ενθουσιώδης σε κάποια πράγματα? Τέτιοι τύποι φένονται εξαρχής ...καποιος που του κάνεις κλίκ και δέν σε βλέπει για μια ξεπέτα σου φέρεται με σεβασμό και οχι πονηρά! Βέβαια ειναι κι αυτοι που σου πουλάνε ερωτα μεχρι να βαρεθούν ...θέλει πολυ προσοχή το παθημα σου εγινε μάθημα ! Δεν αξιζει να ασχοληθεις εννοειται!
Αγαπητή φίλη, η εξιστόρηση αυτή εμφανίζει μια αξιοσημείωτη επαναληπτικότητα στις σχέσεις των ανθρώπων σε κάθε εποχή. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Κάποιος/α έχει στα ραντάρ του 1-2 ή και περισσότερες/ους και κάποια στιγμή αποφασίζει με ποια/ον θα προχωρήσει. Γιατί συμβαίνει αυτό, είναι θέμα της ψυχιατρικής επιστήμης. Δε χρειάζεται να το αναλύσουμε. Η ιστορία αυτή, ενίοτε, επαναλαμβάνεται και σε περισσότερους κύκλους. Δεν αποκλείεται δηλαδή ο κυριούλης να περατώσει έναν γρήγορο κύκλο με το νέο του ταίρι και να επιχειρήσει επαναπροσέγγιση μαζί σας.Δε χρειάζονται άλλα σχόλια τεχνικής φύσης. Σεις κρίνετε κι αποφασίζετε λοιπόν αν βρίσκετε χρήσιμον να παραχωρείτε χρόνο, διάθεση και ψυχή για τέτοιες περιπτώσεις.Είναι χιλιοπαιγμένα αυτά τα θέματα στον κόσμο μας από πολύ παλιά πλέον. Οι εμπειρίες αυτές βοηθούν να αποφεύγονται παρανοήσεις και να αξιοποιείται ο χρόνος μας καλύτερα.Δική σας η απόφαση.
Ο ελεύθερος άνθρωπος είναι αναγκαστικά ανασφαλής είπε κάποιος , ο άλλος είναι υποταγμένος. Δεν υπάρχει συναισθηματική ασφάλεια για να τη ζητάς. Και αν υπάρχει θα είναι για το σήμερα, το αύριο δεν το ξέρει κανείς. Αφού το έπαθες τώρα και ζεις ακόμα, μάλλον δεν αξίζει να φοβάσαι όλη σου τη ζωή το ίδιο πράγμα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ