ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.7.2020 | 15:51

Eίναι αυτός άντρας να στηριχτείς;;

Χτες βράδυ επιστρέφαμε με το αγόρι μου απο βραδινή έξοδο. Στον δρόμο λοιπόν ένας κύριος άρχισε να μου σφυράει και να μου λέει κάποια αισχρόλογα μπροστά στο αγόρι μου. Τέτοιο χάλι. Και ο δικός μου αντί να πάει να του ζητήσει τον λόγο, να με υπερασπιστεί και να με προστατεύσει, έκανε την πάπια και δεν έκανε τίποτα, μα τίποτα όμως. Ειλικρινά απογοητεύτηκα πάρα πολύ απο την συμπεριφορά του. Είναι δυνατόν να λένε τέτοια πράγματα στην κοπέλα σου και εσύ να μην την υπερασπίζεσαι;; Του είπα ότι με πείραξε πολύ η στάση του και η δικαιολογία του ήταν πως φοβήθηκε να κάνει επεισόδιο γιατί ο άλλος ήταν δύο μέτρα. Έλεος, πραγματικά τα έκανε χειρότερα. Ειλικρινά με αυτό που είδα αναρωτιέμαι αν θέλω ένα τέτοιο φοβιτσιάρικο αγόρι δίπλα μου. Μπορώ να στηριχτώ πάνω του , όταν βλέπω να φοβάται τόσο πολύ και να μην με υπερασπίζεται;; Δεν ήθελα να πάει να τον πλακώσει, αλλά τουλάχιστον να δείξει την ενόχληση του, να τον βάλει στην θέση του με κάποιο τρόπο, να δείξει ότι είναι άντρας και να τον θαυμάσω, όχι αυτό το πράγμα. Δηλαδή αν με χούφτωνε τι θα έκανε , πάλι τίποτα ή θα του λεγε και μπράβο;
11
 
 
 
 
σχόλια
Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου... Σοβαρά τώρα.Αν ήθελες bodyguard, χρυσή μου, να πλήρωνες security να σε κυκλοφορούν τα βράδια. Για τους περισσότερους από εμάς τους υπόλοιπους μαζί και ο σύντροφός σου, προέχει η κοινή λογική και η ασφάλεια μας. Είμαι σίγουρη ότι δεν σου πέρασε καν από το μυαλό, ότι ο θρασύς τύπος για να είναι θρασύς έχει κάποια πισινή, μα είναι μαχαίρι, μα είναι όπλο, μα είναι παρέα, μα είναι σωματική δύναμη, μα οτιδήποτε.Για ένα πράγμα έχεις δίκιο, δε. Δεν κάνετε ο ένας για τον άλλον. Θα σούταρα ασκαρδαμυκτί και χωρίς καμία τύψη, άτομο το οποίο θα με έβαζε σε κίνδυνο για όλους τους λάθος λόγους.
Εχεις μπερδεψει το συντροφο με το 100. Ο συντροφος ουδεν νομικο δικαιωμα εχει να πειραξει τον αλλο. Εσυ εφοσον προσβαλλεσαι σηκωνεις το τηλεφωνο, παιρνεις το 100 και αφου δεσουν τον αλλο οι διας του κανεις μηνυση και αγωγη με τον συντροφο να ειναι μαρτυρας. Τα υπολοιπα ειναι ιστοριες far west με αυτοδικιες.
Επρεπε να μιλησει,εχεις δικιο αλλα απο αυτα κι αυτα ειδες και με ποιον ανθρωπο εχεις να κανεις στην τελικη.Καμια φορα αρκει ενα ανεπαισθητο περιστατικο αν θες να μας αποκαλυψει πραγματα για τον αλλον που δεν γνωριζαμε πριν.Εσυ πιστευω ειδες οτι ειχες να δεις.Μα φυσικα κι επρεπε να του μιλησει,απο σεβασμο σε σενα πρωτα να σε υπερασπιστει,ετσι οπως εκανε περα απο δειλος εδειξε κιολας να συμμεριζεται τα σχολια του αλλου που σε μειωναν.
Αναρωτιέμαι που πάτε και τα βρίσκετε τέτοια παλικάρια; Σταματήστε να επιλέγετε σύντροφο με κριτήριο, πόσο δραστήριος στα social είναι, καθώς και πόσο μεγάλο έχει το τατούαζ. Όταν μάθετε να επιλέγετε συντρόφους με βάση τα θέλω σας και όχι με το πόσο αποδεκτοί είναι στις φίλες και τους οικείους σας, τότε θα μπορείτε να στηριχτείτε στα σωστά άτομα.
Προσωπικά, θα τον είχα στείλει στο διάολο, γιατί είμαι νευρικός άνθρωπος. Τέτοιες συμπεριφορές όμως αργά τη νύχτα σε ερημικά μέρη είναι παρακινδυνευμένες. Ο τύπος μπορεί να κρατούσε μαχαίρι, όπλο ή να φώναζε άλλους περιθωριακούς και να σας έκαναν κακό. Η αγάπη και η προστατευτικότητα φαίνονται και σε άλλες εκφάνσεις της ζωής. ΩΡΙΜΑΣΕ!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ