ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2020 | 03:39

Ανατροπή

Η κοπέλα μου δουλεύει για τον βασικό μισθό + κάτι ψευτομπόνους και τα βγάζει οριακά κάθε μήνα. Της έχω προτείνει πολλές φορές τη βοήθεια μου αλλά ποτέ δεν τη δέχτηκε.Για την οικογένεια της ήξερα λίγα πράγματα. Ότι ζουν σε άλλη πόλη, έχουν μια οικογενειακή επιχείρηση και λόγω κάποιας κόντρας δεν ήθελε να ζει και να δουλεύει μαζί τους γι αυτό και πήρε τον δρόμο της ανεξαρτησίας. Εδώ και χρόνια οι σχέσεις έχουν αποκατασταθεί και τώρα που αποφασίσαμε να επισημοποιησουμε τη σχέση μας πήγαμε να γνωριστούμε. Έπαθα πλάκα! Οι γονείς της μένουν σε βίλα με πισίνα και οικιακή βοηθό και η οικογενειακή επιχείρηση είναι εργοστάσιο που κάνει εξαγωγές.Οι γονείς της ήταν ιδιαίτερα φιλόξενοι, ευγενικοί και ευχάριστοι άνθρωποι και φαίνεται ότι της έχουν μεγάλη αδυναμία. Μετά το σοκ άρχισα να μπερδευομαι. Ένιωσα ότι δεν την ξέρω καθόλου οπότε της μίλησα, να το συζητήσουμε. Γιατί να μετράει και το ευρώ όταν θα μπορούσε να ζει σαν πριγκίπισσα; γιατί να υποκρίνεται την φτωχη υπάλληλο οταν έχει μεγαλώσει μεσα στα πλούτη; δε θέλει ούτε να ζήσει μαζί τους ούτε να δουλέψει, δικαίωμα της αλλά γιατί να μη δεχτεί μια μικρή βοήθεια για να ζει πιο άνετα;Μου είπε ότι όποιος έχει το χρήμα έχει και την εξουσία και τη δική της ζωή δε θα την εξουσιάζει κανένας και μου έκοψε την κουβέντα. Φαντάζομαι ότι οι γονείς της υπήρξαν παρεμβατικοι ή καταπιεστικοι. Καλή η ανεξαρτησία και η υπερηφάνεια αλλά αρχίζω και βλέπω λίγο προβληματική τη στάση της. Της είπα ότι αν είναι να είμαστε οικογένεια οι δυο μας θα πρέπει να μου εξηγήσει πως το σκέφτεται και τι την κάνει τόσο απόλυτη και άκαμπτη αλλιώς...Δεν ξέρω...
7
 
 
 
 
σχόλια
Μηπως ηθελε να σε δοκιμασει? Αλλα πολυ πασε μου φαινεται και δε θα χρειαζοταν να εργαζεται σκληρα και να τα βγαζει τσιμα τσιμα...προφανως για να λεει οτι οποιος εχει τα χρηματα εχει και την εξουσια σημαινει οτι κατι ειδε στο σπιτι της που δεν της αρεσε οποτε ηθελε να ανεξαρτητοποιηθει και να γινει κατι απο μονη της...ελαχιστες θα το εκαναν...ειναι παλικαρας θηλυκου γενους για εμενα και μπραβο της...εσυ γιατι επιμενεις αφου σου εδωσε την απαντηση?οι γονεις της σου φανηκαν ολα αυτα πιυ ειπες σαν επισκεπτης και μελλοντας γαμπρος ομως δεν ξερεις πως ειναι σαν γονεις.. η απαντηση της κοπελας σου θεωρω οτι ειναι επαρκης οποτε μην το ψαχνεις παραπανω...εκτος και αν κατα βαθος θελεις να μεινεις στη βιλα με την πισινα.. και αυτο ειναι που σε καιει..
Καλύτερα να αφήσεις ελεύθερη την κοπέλα. Σου γυάλισε η περιουσία της και της κάνεις σκηνές. Εσένα θα ρωτήσει ρε μεγάλε;Υπάρχουν παιδιά τα οποία μεγαλώνουν μες στα πλούτη κι ακούς τους γονείς να σου λένε "μου χρωστάς" και άλλες παρόμοιες μαλακίες. Κάποια πράγματα δε λέγονται, γιατί πληγώνουν και ξενερώνουν.
Αααα, φίλε μου που έκαναν μπλινγκ-μπλινγκ τα ματάκια σου... Λίγες ακόμη τέτοιες μπαρούφες να της πεις και να δεις που θα σου πει αυτή το "δεν ξέρω". Και θα έχει και όλα τα δίκια να σε τζάσει, που λέει και μια αγέρινη ψυχούλα δωμέσα.
Η κοπέλα στα είπε όλα, θέλει να είναι ανεξάρτητη και πολύ καλά κάνει. Δεν υποκρίνεται τη φτωχή υπάλληλο, ζει με ο,τι βγάζει από τη δουλειά της . Εσένα μπορεί να σε ενθουσίασαν τα πλούτη και να σε καίει που δεν θα τα κληρονομήσεις αλλά υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή.