ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.7.2020 | 16:55

Χωρίσαμε

μετά από 4 χρόνια σχέσης,που υποτίθεται πήγαινε σοβαρά.Εγώ φταίω,την απάτησα,ότι και να πώ θα είναι μλκία.Μετά από τόσο καιρό η μάνα μου κι η αδερφή μου,δεν μου μιλάνε όπως πρίν.Παραδέχομαι το λάθος μου,ζήτησα και συγνώμη απ"την πρώην κοπέλα μου.Δέν μπορώ άλλο το κλίμα με τη μάνα μου και την αδερφή μου.Νιώθω σαν ξένος.
8
 
 
 
 
σχόλια
ΟΚ, έκανες πατάτα, δεκτό, να σε καταδικάσουν όλοι και να σε σταυρώσουν. Αυτό όμως διαφέρει από το να σε αντιμετωπίζουν στο διηνεκές ως μίασμα η μάνα σου και η αδερφή σου, δεν ακούγεται και πολύ φυσιολογικό όλο αυτό.
Εφόσον ηθελες ξενοπηδημα να εισαι ετοιμος και για τις συνέπειες φίλε μου. Δεν μπορεί να μας λες "πήγαινε σοβαρά η σχέση μας" κι εσύ με την πρώτη ευκαιρία ξενοπηδηξες. Αρα? Κι εσύ ηταν στιγμη αδυναμίας? Ή καθαρά εκδήλωση πολυγαμίας? Ήθελα να ήξερα τι δικαιολογία ειπες στην πρωην σου.