ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.7.2020 | 17:23

Ανησυχώ πολύ

Η κοπέλα μου,χθες το βράδυ στον ύπνο της,είπε δύο φορές το όνομα του πρώην της και με αγκάλιασε.Ήμουν ξύπνιος από ώρα,κι έζησα ξεκάθαρα το σκηνικό.Ήταν σαν να αγκάλιαζε εκείνον,έτσι το κατάλαβα.Έπαθα σοκ και σηκώθηκα σιγά κι εκείνη συνέχισε να κοιμάται.Για να καταλάβετε,βγήκα στο μπαλκόνι και καπνισα μισό πακέτο.Από 'κείνη τη στιγμή δεν έχω ησυχάσει,αλλά δεν της είπα τίποτα.Στη δουλειά μου σήμερα,είμαι χάλια,δεν μπορώ να συγκεντρωθώ.Τί να κάνω; Να της μιλήσω ή να το αφήσω να περάσει σαν να μην έγινε;
8
 
 
 
 
σχόλια
Φιλε μου αν θες να διατηρήσεις την ψυχική σου υγεία άκουσέ με. Δεν υπάρχει λόγος να της μιλήσεις δεν θα καταφέρεις τίποτα ούτε θα βγει κάτι. Η κοπέλα γουστάρει τον πρώην είναι ξεκάθαρο. Μη μπλέκεις σε τέτοιες καταστάσεις μόνο χαμένος θα βγέις. Κράτησέ την για να ικανοποιείς τις σεξουαλικές σου ανάγκες και μόλις βρεις μια που να σε θέλει και τη θέλεις πες της οτι χωρίζετε.
Να της το πεις για να δεις και τι νιωθει.Παιζουν 2 σεναρια,ή δεν τον ξεπερασε και απλα τον θυμαται αραια και που ή απλα κρατανε επαφες πισω απο την πλατη σου. . .Της το λες τι πιο απλο?
Pώτα αν αντέχεις ν'ακούσεις. Αν βέβαια σου πει την αλήθεια. Μπορεί και να μην σου πει τίποτα. Ούτε είναι βέβαιο ότι συμβαίνει κάτι. Μπορεί απλά να τον είδε στον ύπνο της. Στον ύπνο μας βλέπουμε ανθρώπους που πέρασαν απ' τη ζωή μας. Το υποσυνείδητο παίζει περίεργα παιχνίδια. Μπορεί βέβαια να τον σκέφτεται και να της λείπει. Αν δεν έχει επαφή μαζί του, τι μπορείς να κάνεις, να λογοκρίνεις τη σκέψη και τα όνειρά της; Aν πάλι έχει επαφή, δεν ξέρω. Για να μην σε "τρώει" πες της ότι την άκουσες να λέει αυτό το όνομα, να δεις τι θα σου πει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ