ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.7.2020 | 00:48

Είμαι τόσο παράξενη;

Όταν βλέπω ότι δύο πρώην κάνουν παρέα δεν το πιστεύω ότι είναι αληθινό, πιστεύω ότι ένας από τους δύο δεν το έχει ξεπεράσει. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, δεν πιστεύω στην φιλία ανάμεσα σε πρώην!! Όσους πρώην είχα θα πω ένα γεια,τι κάνεις στο δρόμο αλλά μέχρι εκεί. Φυσικά δεν πέρασαν όλοι τυχαία έτσι απο την ζωή μου , αν έχουν κάτι ανάγκη κ μπορώ να βοηθήσω ναι ,αλλά όχι να πίνουμε καφεδάκια κ χαχαχα κ βόλτες. Τι λέτε κ εσείς.
6
 
 
 
 
σχόλια
Φίλοι με πρωην είναι λίγο δύσκολο. Πιο πιθανό είναι να παραμείνετε γνωστοί ( αν έχετε ξεπεράσει και οι δύο τον χωρισμό και δεν υπάρχει ζήλια πρώην- νυν)
Οντως. Κι εγω να μη σου πω ουτε γεια στο δρομο θα ελεγα. Εγινε πρωην για καποιο λογο.Με παραξενευουν και ζευγαρια που εχουν χωρισει κακην κακως και μετα βλεπεις φωτο στο φεισμπουκ Χριστουγεννα μαζι, συναντησεις ολοι μαζι μια ωραια ατμοσφαιρα κλπΗ θεια μου για παραδειγμα. Ναι εχουν μαζι δυο κορες. Ναι εχουν ζησει τοσα μαζι αλλα την πεταξε απο το σπιτι τους 'γυμνη' και βλεπω φωτο σαν να μη συνεβη τιποτα ενω εχουν χωρισει. Με παραξενευει αυτο. Παραξενος κοσμος!
Συμφωνώ με εξ. Όλη μου η σταση προς τους πρωην συνοψίζεται σε αυτα που γραφεις. Μέχρι εκεί. Μα τα παραπανω κλπ κλπ σίγουρα δείχνουν καταστάσεις μισοτελειωμενες για μένα και ατομα που αδυνατούν να κλείσουν αυτή τη σχέση, να βάλουν ενα τέλος καταλαβες. Καποια στιγμή τελειώνει και η σχέση (μακάρι αν ήταν να κρατουσαν περισσότερο) εκεί λοιπον είναι που θα πεις τέλος, προχωραω. Ολα αυτα δείχνουν συμπεριφορες που και καλα θέλεις να κρατήσεις κάποιον σε κατάληψη, σε μια εμμεση καβατζα, ότι καλα περνάμε μωρέ, αν μείνω μόνη καποια στιγμή καλός ειναι και ο πρωην. ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ. Καθέτως. Δεν ειναι απλα φιλοι, απλα οι νεες σχεσεις τους δεν ξερουν για τις καβατζες. Ο μαζοχισμός έχει και όρια ...δεν υπάρχει φιλία μεταξύ πρώην συντρόφων... εκτός αν υπάρχουν παιδιά στην μέση... γνώμη μου..