ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2020 | 18:26

Είναι φυσιολογικό;

Κοπέλα είμαι,και μου "την έπεσε" μια άλλη κοπέλα,καλά έπαθα πλάκα,δεν μου έχει ξανασυμβεί.Δεν θέλω να γίνει κάτι,στρέιτ είμαι,αλλά πώς να το πω...μου άρεσε,κολακευτηκα κατά κάποιο τρόπο.Το σημαντικότερο,είναι ότι δεν ένιωσα να βρίσκομαι σε δύσκολη θέση.Είναι κάτι φυσιολογικό αυτό,γιατί από 'κείνη τη στιγμή στριφογυρίζει στο μυαλό μου.
5
 
 
 
 
σχόλια
Μια χαρά φυσιολογικό είναι , δεν είσαι λεσβία ή κάτι τέτοιο. Τα κολακευτικά σχόλια είναι πάντα ωραία όταν γίνονται με τρόπο που μας αρέσει . Σε πλησίασε μια κοπέλα , σε φλερτάρε κ σου άρεσε . Επίσης , δεν είσαι λεσβία αν σου αρέσει μια κοπέλα , η σεξουαλική μας ταυτότητα είναι ρευστή , επειδή είσαι στρέιτ δεν σημαίνει πως δεν θα σου αρεσει στο μέλλον κάποια κοπέλα ή δεν θα αρέσει ένας άντρας κάποτε στο μέλλον σε μια λεσβία .
Θα έλεγα ότι είναι φυσιολογικό που κολακεύτηκες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σου αρέσει η κοπέλα. Το φλερτ από τις γυναίκες διαφέρει κατά πολύ από τους άντρες. Το ότι δεν ένιωσες να βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση είναι πρώτον, επειδή δεν είσαι ομοφοβική (πολύ σημαντικός παράγοντας) και δεύτερον, αυτό που έγραψα πιο πάνω, ότι το γυναικείο φλερτ διαφέρει από αυτό των αντρών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ