ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.7.2020 | 02:56

Να λέμε την αλήθεια

Ότι και να λένε πολλές γυναίκες,το ξέρουμε και το ξέρετε ότι έχετε πολύ περισσότερες επιλογές από τους άντρες.Ο άντρας για να έχει τις δικές σας επιλογές πρέπει ή να έχει λεφτά ή σούπερ εμφάνιση.Εσείς αρκεί απλά και μόνο που είστε γυναίκες και οι επιλογές έρχονται βροχή.Γι'αυτό άλλωστε έχετε και πολύ περισσότερες εμπειρίες.Γνωρίζεις κάποια και δεν ξέρεις αν πριν από σένα είχε 20 πρώην ή με πόσους μιλάει καθημερινά σε facebook,Instagram κτλ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Μισο. Κατι κανεις λάθος. Φυσικά και υπαρχουν άντρες γυναίκες μόνοι τους, βλέπουμε εδώ μεσα κατα καιρούς τι γράφουν και φυσικά δεν ειναι οτι μονο οι γυναίκες δεν έχουν καν θεμα στο να βρουν μια σχέση. Μα ολοι έχουν. Θελω να πω ολοι περνάμε απο φαση γνωρίζω/προχωραω/δε γουσταρω/χωριζω/ξαναψαχνω. Ειναι μια αέναη διαδρομή του σχετιζεσθαι του καθενός μας. Εκτός απο όσους βρουν τον άνθρωπο τους και όσους ειναι ορκισμένοι στο να μείνουν μόνοι με τη μοναξιά τους.
Δηλαδή λες ότι: Κάθε γυναίκα μπορεί να διαλέξει άνετα με ποιον θα κάνει σεξ και αυτό γιατί οι άνδρες προσφέρουν σεξ ευκολότερα από τις γυναίκες. (Ε ναι, άλλωστε στους καθιερωμένους κοινωνικούς κώδικες και ρόλους των φύλων η γυναίκα οφείλει να έχει περιορισμένες σεξουαλικές εμπειρίες και ο άνδρας οφείλει να έχει όσες πιο πολλές μπορεί.). Συνέπεια των χαμηλών στάνταρ των ανδρών είναι ότι οι γυναίκες κάνουν πολύ σεξ(σύμφωνα με τη συλλογιστική σου). Αυτό όμως έρχεται σε αντίθεση με τις νόρμες που γράφω στην παρένθεση (=λογικό αδιέξοδο). Από την άλλη, δεδομένου ότι ο πληθυσμός έχει σχεδόν ιση κατανομή στα δύο φύλα και θεωρώντας ίσο ποσοστό ετεροφυλόφιλων ατόμων για τα δύο φύλα (και κάνοντας τον διαχωρισμό των δύο φύλων για λόγους απλοποίησης), αν όλες οι γυναίκες κάνουν σεξ πολύ επειδή έχουν ευκαιρίες, ενώ κάποιοι άνδρες την έχουν κάνει λάστιχο, όπως και τη συλλογιστική τους , θα πρέπει κάποιοι άνδρες να κάνουν σεξ με περισσότερες γυναίκες ( ώστε να ικανοποιουνται οι ανάγκες του γυναικείου πληθυσμού). Που σημαίνει ότι τα αθροίσματα των συχνοτήτων ισοκατανεμονται στους δύο πληθυσμούς αλλά υπάρχουν διάφορες στην κατανομή των ερωτικών συντρόφων. Η πολύ απλά, αντί να κάνεις κοινωνιολογικές αναλύσεις του κ@λου νομίζοντας ότι ο άνδρας χρειάζεται λεφτά η σούπερ εμφάνιση και η γυναίκα τίποτα, κοίτα λίγο μήπως φταίει τιποτα άλλο ...
Εμένα που δε μου την πέφτουν αβέρτα λογικά είμαι η ντροπή των γυναικών γι' αρχή, αλλά το αντιπαρερχομαι. Το βασικό είναι οι επιλογές που έχεις να σ' ενδιαφέρουν βασικά και να σου ταιριάζουν. Πολλοί που την πέφτουν όπου να 'ναι, είναι απαιδευτοι, επηρμένοι, αγενείς κτλ ε δεν είναι και αξιοζηλευτες επιλογές, γνώμη μου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ