ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2020 | 17:04

Οκ;

Όχι, μερικοί μην κάνετε οικογένεια και παιδιά. Αστειεύεστε; Δεν είναι αυτός βασικός προορισμός του ανθρώπου. Καθίστε μέχρι τα βαθιά γεράματα στο σπίτι σας να φιλάτε τα σκυλιά σας στο στόμα. Χαχαχα.
7
 
 
 
 
σχόλια
Ναι, πάτε να κάνετε όλοι παιδιά, γιατί αυτός είναι ο προορισμός του ανθρώπου ντε, και ας είστε παντελώς ακατάλληλοι ως γονείς. Σημασία έχει άλλωστε να γίνεις γονιός. Το αν θα γεμίσεις το παιδί σου με ψυχολογικά είναι δευτερευουσης σημασίας.
Το χειρότερο είναι να κάνεις παιδιά και να είσαι ακατάλληλος. Σε κάποιους δεν ταιριάζει αυτός ο ρόλος και άλλοι πάλι απλά δεν τον θέλουν, σ' άλλους δεν (π)έτυχε κοκ. Να χαίρεστε τις οικογένειές σας και να δούλεψε πάρα πολύ και σκληρά να γίνετε το καλύτερο πρότυπο, ακόμη κι όταν νομίζετε όταν δεν σας βλέπουν όπως πχ όταν γράφετε αυτές τις αηδίες.
Φοβάμαι ότι θα σε σοκάρω τώρα, αλλά:Α) Υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ταίρι και χωρίς κατοικίδιο επίσης,Β) Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν βοηθήσει εξίσου στην πρόοδο της ανθρωπότητας όχι διαιωνίζοντας το είδος τους, αλλά αφιερώνοντας την ζωή τους στην επιστήμη και σε πράγματα που θεωρούμε αυτονόητα και αυθύπαρκτα, αλλά -μαντεψε!-δεν είναι, κάποιος και κάποια δουλεύει γι'αυτά,Γ) Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά ούτε μπορούν να τεκνοθετήσουν,Δ) Υπάρχουν άνθρωποι που απλά δεν τους έκατσε η τέλεια σχέση με προοπτικές για τον Χ ή Ψ λόγο,Ε) Υπάρχουν άνθρωποι που εχουν γνώση της μη καταλληλότητάς τους για το γονεϊκό ρόλο,ΣΤ) Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να αναπαραχθούν βρε αδερφέ...φοβερό ε;